Следва

Някои от най-красивите фотоси на Мерилин Монро излизат в нова книга

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Нарича се Marilyn Monroe: Metamorphosis, а фоторафиите в нея са събрани от куратора Дейвид Уилс, притежател на...

All fashion преди 12 години

Цялата колекция Versace за H&M – прекрасна и достъпна

Харесва ни, защото е 90 % Versace и 10 % H&M, което ще рече, че бляскавата фантазия и естетиката на Донатела   са достъпни и се вписват чудесно в ежедневния ни градски стил, лудите партита и леките обеди в събота.

Моделите на Донатела за H&M са силно разпознаваеми, например не може да не си забелязал знаковите за италианския лейбъл детайли и дрехи като драпираните рокли, мини полите клош, металните елементи, златните копчета, многоцветните рокли, свежите бонбонени цветове.

Припомняме ти, че колекцията ще се продава в около 300 магазина в цял свят, както и онлайн, от 17 ноември.

Виж още снимки и коментар на колекцията тук>>

13-годишната сестра на Кейт Мос вече дебютира на "панаира на суетата"



Не коментираме колко уместно е 13-годишно момиче да порасне чак толкова бързо, но снимките на младата Мос са повече от прекрасни. По всичко личи, че Лоти би могла да достигне славата на сестра си, само да реши.

Засега майка й не e съгласна да я прати в лапите на големия лош моден бранш, аргументирайки се с възрастта й.

Похвално, казваме ние, и нямаме търпение след години да видим как покорява света с красотата си.

Снимки са дело на Andrea Carter Bowman, а Лоти ще виждаме все по-често оттук нататък. (виж още снимки от портфолиото на Лоти).

Фантастичното шоу на Victoria's Secret и новото им момиче Карли Клос




16-тото по ред, но уникално по представяне ревю на гиганта за бельо Victoria’s Secret се случи отново в столицата на света – Ню Йорк, а сексапилните ексклузивни лица на бранда и новите попълнения оцветяваха сцената с артистизма и играта си с публиката.

Танцуващите модели бяха подкрепени на подиума от Канйе Уест, Джей Зи и Ники Минаж, а Орландо Блум посрещаше на крак и с аплодисменти всяка поява на изумително красивата си съпруга – австралийката Миранда Кер.

Роузи Хънтингтън Уайтли не липсваше чак толкова много, колкото очаквахме, може би защото свежото присъствие на заместничката й Карли Клос страшно много ни очарова.

Темата на ревюто бе "It's Show Time!", а повече за колекцията 2011, представена от Миранда, Адриана, Алесандра и още удивителни модели, прочети тук>>

Излезе книга с най-емблематичните фотографии на Мерилин Монро



Нарича се Marilyn Monroe: Metamorphosis, а фоторафиите в нея са събрани от куратора Дейвид Уилс, притежател на един от най-големите архиви със снимки на Мерилин. И благодарение на неговата колекционерска страст и любов към единствената, палавата, влюбената и секси актриса, Монро ще се разкрие в албума от 200 изключителни снимки. В тази селекция влизат и непубликувани досега кадри, включващи цялата епоха Мерилин - от първите й моделски кадри до времето на холивудската й звезда, угаснала на 36-годишна възраст от смъртоносна доза сънотворни.

Великолепните фотоси, които можеш да видиш тук, благодарение на списание Ню Йорк, са дело на някои от най-талантливите модни фотографи на всички времена - Ричард Аведон и Сесил Бийтън.

Да притежаваш този албум е като да държиш в ръцете си икона – можеш само да я наблюдаваш със страхопочитание и да се вдъхновяваш от нейната невероятна съдба.

"Тя притежаваше изключителни качества, беше толкова красива в суетата си и желанието да покаже всичко от себе си, казва за нея дизайнерът на нейните неповторими рокли Уилям Травила. Някои хора се дразнеха от нея, но разбира се, тя често им даваше поводи. Беше толкова по детски великолепна, но можеше да прави всичко - беше едновременно жена и бебе и може би точно заради това и жените, и мъжете я обожаваха."

Да, тя е просто Мерилин Монро!

Сестрите Фанинг като ангели на корицата на списание W



Звезди на 6 (Дакота) и 2-годишна възраст (Ел), гости на кутюр шоуто на Chanel на 13, невероятните сестри Дакота и Ел Фанинг позират пред обектива на Марио Соренти за списание W и отговарят на въпросите на Лин Хиршбърг в броя. Сесията към интервюто на сестричките, които си приличат като две капки вода, прекрасно илюстрира момичетата в света на суетата и славата, която твърдят, че ги е променила, но не в лошия смисъл.

Дакота помним от "Война на световете", "Здрач", а Ел сме виждали също в големи кинопродукции като "Странният случай с Бенджамин Бътън", където играе младата Кейт Бланшет и освен с нея, си партнира с Брад Пит.

Очарователните сестри със сигурност не могат да бъдат модно вдъхновение, но Соренти е успял да ги заснеме с присъщата им детска игривост, облечени в кутюр рокли на Chanel, Valentino, Dior, а този контраст страшно много ни харесва.

И сме много щастливи от факта, че тези деца, които все още не са вкусили от скандалните връзки и тежките раздели на Холивуд, са на корица на модно издание от такъв клас.

Виж още снимки от сесията, дело на Марио Соренти, тук>>
 

More All fashion