Следва

Животът на Джани Версаче в биографична книга. На пазара от днес

Гол мъж на сцената на Европейските музикални награди

Фрапантната случка се разиграва на сцената на Европейските музикални награди на MTV, докато актрисата Хейдън...

People of art преди 12 години

Фрапантната случка се разиграва на сцената на Европейските музикални награди на MTV, докато актрисата Хейдън Пенетиър, нашумяла най-вече с участието си в сериала “Герои”, трябваше да връчи статуетката за "Най-добра песен", която бе присъдена на Лейди Гага и "Born This Way".

Комичното в случая е, че след като охраната заловила натрапника, се оказва, че това е ирландският актьор Дейвид Монахан. Облечен с черен шлифер, който свалил зад кулисите, остава на сцената чисто гол, наметнат само с черно одеяло. Ирландецът прибягва зад Лейди Гага, която носи шапка с формата на наденички и изскача чисто гол пред смаяната Хейдън.

Дейвид Монахан, който за щастие/или нещастие прикривал с ръце най-интимните си части, е изведен бързо от охраната след само едно здравейте, което успява да каже на крещящата публика.

Не са ясни причините за ексцентричната постъпка на Монахан, но със сигурност една от тях е сензация.



Тук в България ставаме свидетели по-често на предложения за брак от музикалните сцени или на безумни падащи участници в средата на изпълнението си, но на такава голота още не сме се натъквали.

Или нашите актьори и фенове са по-стеснителни, или просто начинът ни да се изразим е съвсем различен.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра