Следва

Високи и успешни: Карли Клос

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Обувките Лубутен, които асоциираме с червената подметка, са с неизменно присъствие в гардероба на всяка...

All fashion преди 12 години

Лубутен във формата на лъвска лапа

Обувките Лубутен, които асоциираме с червената подметка, са с неизменно присъствие в гардероба на всяка знаменитост. Култовият им дизайн издига женствеността на пиедестал, и ги превръща в най-желания атрибут, за който някои жени спестяват месеци наред, за да притежават в гардероба си.

Един от моделите за този сезон, наречен „Алекс”, попадна на прицел в редакцията ни. Изработен да прилича на космата лъвска лапа и обсипан с множество камъчета, този модел ни се струва прекомерно кичозен и гротесков. Колкото и да търсим скритата самоирония, не го възприемаме на друг терен, освен на парти за Хелоуин.



И това не означава, че не подкрепяме дизайнерския опит за излизане извън рамките; просто тук някак не е на „ура” смелостта, която е проявена.

Бутикът на Celine целия в графити



Харесваме графитите, но не харесваме, когато те първо са грозни, второ - оскверняват магазин на Celine. Огромният розов надпис гласи "SK8" , което надали има връзка с изпозлването на скейтбордове в последната им кампания. И все пак - ако ще проявяваш вандализъм, нека поне да е с вкус.

Самите дъски безспорно са повече от красиви, но явно пуристите в този спорт не могат да приемат интереса на луксозния бранд към него.

Марк Ронсън от глава до пети в розово!



Перфектната кройка на сакото, панталонът тип "цигара", разкошните обувки: всичко е по калъп и много ни допада... Костюмът е част от колекцията на Versace за H&M, която ние страшно харесахме. Само да не беше това розово... да, дръзко е, но при Ронсон крайният резултат ни напомня на розово фламинго в африкански резерват, радващо се на вниманието на струпали се туристи.

GAP Kids с пайети



За повечето хора е достатъчно трудно да преглътнат завръщането на пайетите (не отричаме, че могат да бъдат страхотно стилни), но когато те красят ултра къси панталонки за деца, вече и най-големите им фенове повдигат вежда.

От GAP не само смятат, че дължината и лъскавината са подходящи за детските крачета, но и явно вярват, че са съвсем уместно присъствие в не коя да е, а именно зимната им колекция.

Дрешката безспорно може да бъде дефинирана като "секси", затова смятаме преценката на бранда за тотално грешна . Знаем колко бавно се изгражда добрият вкус, затова бихме бранили децата си с всички сили от подобен артикул.

Susie Lau от Style Bubble във Vogue Париж




Vogue, Paris публикува снимка на известната блогърка в нейния неподръжаем стил. До тук добре, по принцип сме свикнали с нестандартните съчетания на мис Lau, които наблюдаваме в блога й Style Bubble, но на тази снимка нещата ни идват малко в повече. Тенденцията да се съчетават цветни, спортни Nike с всевъзможни комбинации ни харесва, но в случая нещата са извън контрола на всякаква естетика. Винтидж якето и ризата с различни принтове е приемлива, но съчетана с ярката пола с крещящо жълт завършек и спортните Nike Basketball, които седят леко големи като номерация на крехката фигура на Susie Lau, не ни вдъхновяват особено. Окото ни не може да побере цялата тази феерия от цветове, а то по-принцип е доста всеобхватно. Така, че този път Токио стилът в лицето на сниманата дама от нас има едно стимулиращо не!

 

More All fashion