Следва

Преслава се вдъхнови от Риана - съвсем

Високи и успешни: Карли Клос

Роузи Хънтигтън Уайтли е върхът! Обожаваме устните й, профила й, финото й тяло. И не харесахме факта, че...

All fashion преди 12 години

Роузи Хънтигтън Уайтли е върхът! Обожаваме устните й, профила й, финото й тяло. И не харесахме факта, че сценарият на поредното уникално шоу на Victoria’s Secret премина без нея, нищо, че там са невероятната Адриана Лима и безумно красивата Миранда Кер.

Но достойният „заместник” на Роузи на сцената на ангелите ни направи още по-добро впечатление!

Малката голяма Карли Клос е страшно артистична. Едва на 19 е, но през 2009-та, когато е 17-годишна, вече печели първенството по най-много страници във Vogue с нейно участие. Може би точно това я издига в челната петица на сайта models.com, където е на 4-то място по рейтинг.

Карли е удивителна във всякаква премяна, нищо, че още пази на лицето детските си черти. Американското момиче от Мисури бързо-бързо напуска щата на безгрижието, за да работи усърдно, дефилирайки от сутрин до вечер за големите имена по време на седмиците на модата. Разхожда модели на Alexander McQueen, Dior, Hermes, Lanvin, Marc Jacobs, Carolina Herrera, а всяка следваща страница в модните издания е с нейното лице в кампании на Hermes, Oscar de la Renta, Chloe и така до безкрай.

Въпреки това, в едно от последните си интервюта, Карли споделя, че се вълнува изключително много oт новата си мисия във Victoria’s Secret, като констатира разликата между едно такова ревю и това на Dior, например. В ревютата на VS има страхотна свобода, моделът трябва да се забавлява на сцената, да е артистичен, да умее да танцува, а Карли доста професионално изигра всичко това.



Една от последните роли на Карли също е удивителна и се помни с красотата й. Сесията е за октомврийския брой на списание Allure и е дело на Марио Тестино. Голите снимки на Клос са направени с художествения усет на фотографа.

Същата Карли на 16 заявява пред Ню Йорк Таймс, че се вцепенява от ужас, когато трябва да се съблече, но приема всичко като част от работата. Тук обаче няма и грам свенливост и вдървеност, което ще рече, че или е голям професионалист или е приела голотата като нещо много естествено и красиво.

Ще следим кариерата на Карли с голям интерес.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.