Следва

Ивайло Серафимов, Ива Петкова и още родни модни блогъри празнуваха в петък вечер

Преслава се вдъхнови от Риана - съвсем

Ще се усмихнем искрено и широко, когато се случи обратното, тоест чуждестранна звезда, да открадне нещо от български изпълнител, но за сега няма как да го направим

All fashion преди 12 години

Ще се усмихнем искрено и широко, когато се случи обратното, тоест чуждестранна звезда, да открадне нещо от български изпълнител, но за сега няма как да го направим.

Поредната прекалено видима (или по-скоро чуваема) кражба на музикалния небосклон се случи с парчето на Риана "Stupid in Love", което беше дословно копирано като инстументал от българската фолк звезда Преслава. Баладата на Преси - "Право на влюбване" е едно към едно с началните акорди на парчето на Риана, разбира се в нашенския вариант са добавени типичните балкански извивки и орнаментика, но все пак приликата е очевидна.

Най-неприятното е, че Преслава се опитва да копира Риана и като визия в редица от клиповете си, но това май е черта на успешната добричлийка, която пее в песните си за откраднати мъже, защо не и откраднати песни и външен вид.

Не харесваме ментетата не защото сме пуритани, а защото обожаваме оригиналността във всяка форма. Обичаме креативните млади хора и изпълнители, затова наистина оценяваме когато създават нещо свое. Без заимстване!

 

More from View Sofia

More All fashion