Следва

Тиква, тиква и пак тиква!

Той не е като всички

Кой той? Най-добрият помощник на качествения секс - персоналният лубрикант Карагинан, разбира се. Персонален...

Health преди 16 години

Кой той? Най-добрият помощник на качествения секс - персоналният лубрикант Карагинан, разбира се. Персонален лубрикант, освен, че звучи супер urban, е създаден на основата на натуралната съставка Карагинан и носи същото име, и е сред топ 5 на модните продукти за пролетта на 2007 година според TheTrendReport.com. Класацията следи последните тенденции в модерния избор на всяка жена.

Съставката Карагенан се извлича от червени водорасли, които се намират по скалистите крайбрежия на Атлантическия океан, а този екзотичен добив наистина не позволява да дадеш друго име на продукта.

В България този продукт се предлага от скоро и е предназначен за сексуално активни хора от всички възрасти. Лубрикантът е изключително нежен и богат гел, в който се използват естествени съставки на водна основа.

Създаден е по доказано нетоксична формула, не съдържа силикон, гликол, не е лепкав, не оставя петна, ph-балансиран е и може да се използва с латексов презерватив.

Карагинан се нанася лесно и остава там, където го поставиш, превръщайки се в овлажняващ лубрикант благодарение на тиксотропното си свойство – да достигне оптималните си свойства след като достигне телесна температура.

Освен, че е 100% натурален, благодарение на основната си съставка - извлек от червени водорасли – Карагинан може да се използва като средство за профилактика и намален риск от полово предавани болести.
 

Карагинан изглежда малък, но всъщност съдържа точно 100 индивидуални дози, а дозатора идеално предпазва продукта от бактерии, пренасяни по въздушен път.

Патентованата формула на Карагинан има уникални качества, насочени изцяло към женските нужди и комфорт. Това е безопасен и здравословен продукт, подходящ за ежедневна употреба. За разлика от други лубриканти, Карагинан действа по-дълго, не дразни кожата и не причинява неудобство. Дозаторът е специално разработен, така че гелът никога да не се разлива на нежелани от вас места. Вакуумнaта помпа позволява нанасянето на лубриканта при всякаква позиция на бутилката – дори с дъното нагоре. А свободата, знаете, е най-важният атрибут в секса.

Лубрикантът Карагинан е напълно чист и естествен продукт, чийто свойства не могат лесно да бъдат заменени от друга природна съставка. Водна основа, карагинан и други натурални съставки като растителен глицерин допълват естествените телесни флуиди и създават чувство на максимален комфорт и удоволствие.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.