Следва

Карл Лагерфелд се появи върху сенки за очи, преспапие и несесер като скъп коледен подарък

Спечели страхотния клъч на британския дизайнер Giles Deacon за label.m. Ексклузивно!

И защото знаем за това несравнимо усещане, сме ти подготвили подарък, заключен в клъч...

Hair преди 12 години

Много от нас знаят какво е да държиш в ръка истински фешън фетиш. Рокля от известна колаборация на масов и от кутюр лейбъл, обувки, създадени от прочут обущар за филм-икона, винтидж чанта с трите “огнени” букви YSL.

И защото знаем за това несравнимо усещане, сме ти подготвили подарък, заключен в клъч.

Предметът на внимание се нарича Giles Deacon за label.m, в който известният британски дизайнер ексклузивно е оставил част от своя уникален стил. Колаборацията между двата лейбъла носи авторския принт на Deacon и е с масивен метален акцент.

label.m, знаеш, 16 сезона е официална бекстейдж марка на най-големите модни седмици,  и освен с Giles Deacon влизат в съвместни проекти с William Tempest, Bora Aksu, Todd Lynn.

Отличително за label.m е професионалния финиш, който осигуряват продуктите, защото марката е разработена от фризьори за фризьори. Т. е всичко при нея е повече от професионално.



В продуктите на label.m се съдържат и уникални бленди от съставки, пречистени от сулфати и натриев хлорид, защото косите на горките модели, са подложени на всякакво третиране.



СПЕЧЕЛИ 
страхотната колаборация с клъч Giles Deacon за label.m и два продукта за перфектно стилизирана коса към него, само ако ни отговориш на въпроса На коя модна седмица label.m са официалини бекстейдж продукти:

1. New York Fashion Week
2. London Fashion Week
3. Milan Fashion Week
4. Paris Fashion Week




Двата продукта, които заедно с марката ти подаряваме в комплект със страхотния клъч, са Volume Mousse - пяна за колосален обем от корена, продукт Номер 1 в бекстейджа на модни събития и Hairspray - Лак за коса за супер фиксация без слепване и утежняване, любим на всички мастър коафьори.



Чакаме те на [email protected] с правилния отговор на въпроса, трите имена, години и телефон за връзка.

More Hair