Следва

Инди Зара. Мароканка с френско възпитание и берберски корени. Чуй я на живо тази вечер в НДК

Афера между принц Хари и Пипа Мидълтън. Доказателството в снимки

Кралската сватба все още вълнува света, сякаш беше вчера, и няма никакви изгледи манията по нея скоро да...

People of art преди 12 години

Кралската сватба все още вълнува света, сякаш беше вчера, и няма никакви изгледи манията по нея скоро да изтлее. Вероятно точно така смята и фотографът Алисън Джаксън, чиято гениална идея да заснеме задкулисна пародия на това, което всички бихме искали да видим, е повече от забавна.

Естествено, става дума за евентуален романс между сестрата на Кейт Мидълтън - станалата звезда Пипа, и малкия Хари, който вече не само не е малък (въпреки тийнейджърските си изцепки тук и там), но и беше спряган за един от основните й ухажори. Дали тяхната въображаема връзка би била нередна или напротив - иделано удобна за кралския двор, това не можем да кажем. Но със сигурност ще взриви медиите.

Смеем да твърдим, че Джаксън направо е ударил десетката с дубльорите, които е използвал - вероятно и за самия Уилиям би било трудно да прецени дали снимките не са някаква убегнала му истина от сватбеното парти.



Сара Карингтън - фалшивата Пипа, избрана чрез тежък кастинг, казва, че откакто сестрата на Кейт се е появила на хоризонта, хората не спират да я бъркат с нея и да искат автографи. Което за клетата логопедка е било повече от досадно, преди да се появи златната възможност да участва в тези снимки.



Останалите двойници също изумяват с прилика, а снимката горе, на която "Хари" джентълменски е услужил на "Пипа" със своята празнична униформа, за да може тя дискретно да се измъкне от спаляната му, е толкова реалистична, че вече си представяме още една кралска церемония.



Адски ни е любопитна реакцията на кралския двор, но за зла беда, такава все още няма. Ако не за друго, то поне за коргитата, които изпровождат двойничката, Елизабет Втора би се възмутила - все пак знаем, че тези кученца са най-голямата й слабост.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра