Следва

Marc Jacobs на черния пазар. Обраха марката в Париж

Inspired by Twingo: Стартира конкурс за млади дизайнери

Достъпна градска мода" е мотото на новия проект на Renault, който ще подкрепя младите модни дизайнери ...

All fashion преди 12 години

Още един шанс родните талантливи модисти да покажатна какво са способни.

"Достъпна градска мода" е мотото на новия проект на Renault, който ще подкрепя младите модни дизайнери в България. В следващите месеци компанията в сътрудничество с младите таланти и специален екип от утвърдени модни експерти ще разкрие свят, в който актуалното е възможно и достъпно сега, а стилът и комфортът са въпрос единствено на вкус.

Проектът се казва "Inspired by Twingo” и има за цел да предизвика артистичното въображение на всички млади български творци в модата, които биха искали да видят своите идеи реализирани и на подиума. Конкурсът изисква разработването на модна колекция от 10 авторски модела на скица, вдъхновени от новото Renault Тwingo и неговите предимства – абсолютно градски стил, достъпност, надеждност, комфорт, технологичност. Колекцията може да акцентира само върху едно от тези предимствата или да демонстрира вдъхновение от цялостното излъчване на автомобила, като общо внушение.

Крайният срок за изпращане на скиците е 30 ноември 2011.



Победителят в конкурса ще види своята колекция реализирана и представена на стилно ревю по време на официалната премиера на новото Twingo в България. Атрактивна допълнителна награда за първото място е и осигурено посещение на Седмицата на модата в Париж през февруари 2012 и достъп до ревюта на световноизвестни дизайнери за сезона Есен/Зима 2012 -2013 г.

„Twingо е градското бижу в гамата на Renault, отличаващо се със стилен дизайн, модерно оборудване, комфортно купе и достъпна цена.” – коментира Калина Йорданова, Маркетинг Мениджър на Renault. - „Търсим визията на динамичния собственик на новия модел, който с въображение и креативност открива актуалните градски тенденции.”

Новият модел Twingo е главния герой на този проект и публиката ще го види на модния подиум в светлината на прожекторите заедно с колекцията-победител. С негo Renault отбелязват появата на следващо поколение автомобили с фокус върху въздействаща цялостна визия, активно взаимодействие с индивидуалните предпочитания на собственика и безкомпромисно представяне в ежедневието.

Градското бижу сред автомобилите на френския гигант е отчетливо разпознаваемо със спортното си излъчване и просторното, лесно за моделиране купе. Новото Twingo дава заявката си да бъде сред топ тенденциите на 2012 – стилна визия, компактност, икономичност и достъпност, високи технологии. Предлага се в атрактивни цветови комбинации като собствениците имат уникалната възможност да проявят своята индивидуалност и нанесат сами финалните щрихи по външния вид на автомобила.

В журито на конкурса са Яна Дворецка, Моден дизайнер и преподавател по мода, ViewSofia.com, Агенция за комуникации New Approach.

Виж още подробности на http://twingo-trend.com

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.