Следва

Пълната колекция на Altuzarra пролет-лято 2012

Ванеса Мей избра KNAPP за концерта си у нас

С удоволствие научихме, че известната цигуларка ще бъде облечена от български дизайнер за предстоящия си концерт в София

All fashion преди 12 години

С удоволствие научихме, че известната цигуларка Ванеса Мей ще бъде облечена от български дизайнер за предстоящия си концерт в София, предвиден за 3 декември на сцената на зала 1 на НДК. 
Нестандартното на пръв прочит желание е на самата Ванеса, и ни се иска да вярваме, че то е продиктувано не само от доброто възпитание да се покаже уважение към домакините, но и от един реалистичен и обективен възход в българската мода.

След няколко предложения от страна на организаторите Most Of Evil Music, Мей е избрала рокля от дизайнерската къща KNAPP. Дизайнер на проекта е Антония Йорданова, позната ни с кариерата си като водеща в несъществуващата вече музикална телевизия ММ, а след това и с изявите си като стилист. Въодушевените момичета от марката споделиха пред View Sofia, че имат идея да предложат на госпожица Мей да стане рекламно лице на колекцията им, което би било не лош търговски ход.

Тоалетът на цигуларката представлява бюстие, обшито с кристали или камъни, комбинирано с пола до коляното. Засега цвета е тайна, но допускаме, че ще е удачно избран за смуглия тен на Ванеса.


Приятен жест на внимание от един любезен гост, смятаме ние, и си мислим, че не е лошо този пример да последват и  родните изпълнители и популярни личности.

Във View Sofia отдавна знаем и всекидневно твърдим, че у нас има истинска мода, както и хора, които я правят добре и приветстваме силно всеки жест на подкрепа към таланта, усилията и труда им.

А вярата ни, че те заслужават истински подкрепа и внимание, укрепва с всеки изминал ден!

 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 50 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.