Следва

Versace Couture се завръща

Хайвер

преди 12 години

Луксозната продцедура стана хит зад океана, а холивудските величия се надпреварват  кой пръв да си я приложи. Става въпрос за поставяне на пресния рибен продукт върху добре почистена и хидратирана кожа и запечатването му с колагенова маска, което ви гарантира подхранване, подмладяване и регенериране на зоните, където е извършена продцедурата.

След като учени откриха, че черният хайвер е богат на витамини, протеини и антиоксиданти, желанието за подмладяващата продцедура нарастна значително. Доставките на кремове от продукта се увеличиха, а фирмите едва смогват да приравнят обема на продукцията си с количеството любопитни потребители.

Има едно голямо "но", което обаче възпрепятства пълната истерия по деликатесното чудо. Учените са на мнение, че разкрасителната му сила не е изцяло доказана, и въпреки полезните съставки, които съдържа, хайверът е по-добре да бъде поставян на филийка с масло, отколкото на лицето ти.

Отдавна сме почитатели на натуралните продукти, но когато те са с доказано безопасно и ефективно действие. Тук основна роля има и цената разбира се - все пак черният хайвер е илюстрация на храна "за богатите". А дали си заслужава да го използваш с козметични цели, това вече е спорно.

Мислиш ли, че тази продцедура би оправдала вложените в нея средства?
Повярвай ни, и ние искаме да сме все по-хубави, но само когато това е гарантирано. Какво мислиш ти!?
 

More from View Sofia

More