Следва

Вдъхновение на Пост

Сьомга в смисъл на шаран

Вече притеснително позакъснели се чудите къде може да похапнете шаран по случай Никулден, приготвен така...

Стил преди 16 години
Вече притеснително позакъснели се чудите къде може да похапнете шаран по случай Никулден, приготвен така, както никога не бихте могли да го направите у дома си. Ние не знаем, но пък бяхме в ресторант Дойран<@SITE_URLstrong> 1<@SITE_URLstrong> и те уверяваме, че тук ще ти сервират най-добрите рибни ястия, които си имал удоволствието да опиташ някога.
С влизането в ресторанта ще усетиш атмосферата на старанието и личното отношение към празниците. Масите приветстват с Коледни украси и бутилка класно вино, а камината приятно заразява с уют и допълнително настроение.





В менюто няма да откриеш шаран, но ще имаш удоволствието да опиташ рибните ролца с хрупкава оризова коричка, сервирани с опушен сос. Уникално рибно предястие с филе от риба пенгасиус, обитаваща средиземноморието, разновидност на рибата треска. Вкусът е изключително нежен, чистото накълцано филе с пресен джинджифил, обвито в хрупкава коричка няма аналог на друг рибен деликатес. В Дойран 1 твърдят, че най-голямата заслуга за това е на пресния продукт, който се внася директно от бреговете на Италия. Сосът е на доматена основа с лек опушен вкус, по собствена рецепта на Главния готвач. Чаша качествено Шардоне ще завърши ястието в една абсолютна идилия на духа.





След това уникално гурме удоволствие няма да ви се иска да спрете. Сьомга Фантазия<@SITE_URLstrong> е поредното изживяване, което може да ви се случи в Дойран 1<@SITE_URLstrong>. Прясната норвежка сьомга се обезкостява и приготвя на пара, като термичната обработка не бива да е повече от необходимата за приготвянето на рибните ястия. Тази истинска фантазия се сервира върху канапе от картофено пюре и шафранов сос с пресни подправки. Сосът чудесно балансира силните вкусови и хранителни качества на сьомгата като придава на ястието изключително лек вкус. За да изпитате пълното удоволствие от тази Фантазия<@SITE_URLstrong>, в Дойран 1 съветват да съчетавате вкусовете, като задължително комбинирате сьомгата с картофеното пюре и казват, че нищо в техните ястия не е случайно.

Ресторант Дойран 1 е на ул. Дойран 1 и на тел. 0889 628 774
<@SITE_URLstrong>Добър апетит и много празнично настроение!

More from View Sofia

More Стил