Следва

Родният елит се събра за игра на зарове и скъп алкохол

We love: стюардеси от миналото

Твърдението, че сексът продава със сигурност е било измислено от американците...

Други преди 12 години

Твърдението, че сексът продава със сигурност е било измислено от американците. Освен всички други доказателства, които имаме в потвърждение на това, сега можем да се уверим, че това в пълна сила  е важало и за работните униформи на определен обслужващ персонал.

Преди Щатите да бъдат превзети от т.нар. нова пуританска вълна, третирането на жената като обект, чиято функция е да служи на мъжа, като през това време задължително радва окото му, тотално е илюстрирана от стрюардесите им.

Дори когато са напълно облечени, в нашето съзнание те са въплъщение на свръх жената - красива, уверена, стройна и опитна. Жена, която държи животи в ръцете си... Положението става съвсем взривоопасно за мъжката психика, когато същата тази дама е облечена като зайче на Плейбой. Не се съмняваме, че авиокомпаниите, които са предпирели тази мъдра маркетингова стъпка, са преживели истински разцвет в продажбата на билетите си.



Сега полите са дълги, а косите винаги прибрани, но това не е от кой знае какво значение - стюардесата все още е сред господарките на сексуалните фантазии.



 

More from View Sofia

More Други