Следва

Направи си сам: Бохемска риза

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 21 – 27 ноември

Периодът ще бъде оптимистичен и безоблачен. Добре ще преминат всички изпити, срещи и контакти. Трябва да си...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Оптимистично и безоблачно

Периодът ще бъде оптимистичен и безоблачен. Добре ще преминат всички изпити, срещи и контакти. Трябва да си спомниш миналото и да започнеш нещо ново в настоящето. Разлиствайки старите албуми, пренареждайки писма, книги, дискове, ще се натъкнеш на нещо, което отдавна си изгубил.
Втората половина на седмицата ще бъде свързана с активност в личния живот. В съществуващите отношения трябва да отделиш време за съвместен отдих, развлечения и откровени разговори. Новите запознанства може да се окажат успешни, ако не форсираш развитието на събитията.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Дефицит на внимание

Единственото, което може да развали настроението ти през тази седмица е желанието да бъдеш постоянно обект на внимание. Това може да предизвика раздразнение у партньора ти, тъй като неговото поведение към теб обещава да бъде безупречно. Приеми предложение за парти, организирано от добър приятел – ще се окажеш в центъра на събитията и всички комплименти по твой адрес ще бъдат искрени. И не си блъскай главата над това какво да си облечеш – главното е избраното облекло да е удобно за танци, може би с това ще се занимаваш през повечето време там.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Стратегически период

Началото на седмицата е период на емоционален застой, но той може да ти е от полза. Това ще ти позволи да разбереш себе си, особено своите чувства и желания, да откриеш корените на негативното си отношение към случващото се, както и по-точно да поставиш своите приоритети, да се откажеш от ненужното и да обърнеш внимание на това, което наистина ти е нужно. Този период ще ти позволи да разработиш стратегия, или план за понататъшни действия, което ще доведе до получаване на морално удовлетворение в следващите дни. Ще бъдеш в състояние да разрешиш ситуацията по най-добрия за теб начин.

РАК 22.06 – 23.07

Разширяване на кръгозора

Този период е свързан с пътуване и преместване, с интерес към околните хора, проява на любопитство, творчески и сексуални желания. Добре ще преминат дните на път, приятно ще прекараш времето си на кафе, в барове, ресторанти, дискотеки и нощни клубове. Повече се весели и забавлявай, флиртувай и утолявай жаждата си за общуване. Сега може да се запознаеш с нови хора и да получиш нови впечатления, разширяващи кръгозора ти.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Живей активно

През тази седмица не е изключено далечно пътуване, което ще ти донесе много радостни моменти, ще ти позволи да се отпуснеш и отдъхнеш. Като цяло периодът е подходящ за това, да се дистанцираш от ежедневните тревоги и да се отдадеш на фантазии и мечти. Благоприятно време за приятелски контакти, както и за срещи с хора, с които ще ти бъде приятно да общуваш. Постарай се да не се натоварваш с работа и проблеми - сега е най-добре да се заредиш с позитивна енергия. През цялата седмица, Купидон ще ти подхвърля интересни изненади и нови изживявания.

ДЕВА 24.08 – 23.09

От крайност в крайност

Хвърляш се от крайност в крайност. Днес си самата приветливост и обаяние, а утре – неуправляван ураган. Потърси „златната среда” във всичко – в начина на обличане, в държанието и т.н. Самодисциплина – залог за бърз изход от кризата. Изясни си своите влечения – не бъркай влюбването и приятелските отношения. Екстравагантността също си има предел – не довеждай всичко до абсурд. Ако не успееш да се справиш самостоятелно – довери се на добър приятел. Не се страхувай да си признаеш слабостите – това понякога е необходимо.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Нетривиални стремежи

През тази седмица ще се чувстваш много леко, лесно ще се справяш с всякакви дела, особено с тези, свързани с чувства и размисли. Благоприятно време за Везните, които искат да опознаят себе си и се стремят да видят и опитат нещо повече от обичайното. Единственият негативен аспект, през този период, може да бъде финансова нестабилност, защото ще ти липсва склонността да обръщаш внимание на толкова приземени неща като материалното благосъстояние

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нужно е да доказваш


Не може да се каже, че за тази седмица ще бъде прекалено напрегната за теб, защото такова състояние на нещата не е изненадващо и до известна степен е обичайно за Скорпионите.
Просто за пореден път ти предстои да доказваш на всички (и на себе си също), че живееш така, както искаш, че имаш собствени желания и стремежи и, че всички останали или ти помагат или трябва да се отдръпнат в страни. Това няма да продължи дълго и до края на седмицата ще се върнеш към нормалното си състояние.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Завоевател или миротворец

Въпреки тежкото душевно състояние, в което сега се намираш заради роднини и близки приятели, ще проявиш непреклонни принципи и воля. Тази седмица ще тества "степента на волята ти". Трябва да се каже, че на пътя ти ще попадат лоши хора, възможно е урочасване и злословене по твой адрес. Как ще се справиш с това? Важното сега е да не увеличиш неприятелския лагер, а да станеш военачалник и да проведеш някаква тайна или явна завоевателна операция.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Балансирано харчене

Тази седмица ще имаш желание да харчиш пари, при това за луксозни неща. Сдържай желанието си – периодът не е подходящ за това. Направи списък само с най-необходимите неща и не се отклонявай от него, защото стъпка вляво или вдясно ще влоши значително финансовото ти положение. По-добре се заеми със спорт или посещавай често фитнес-салон.

В личен план е добре да се интересуваш повече от любимия човек. Споделяй с него мислите и чувствата си. В четвъртък е възможно леко скарване – няма нищо страшно, просто избягвай открито да изказваш мнението си, повече слушай и по-малко говори.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Охладнели страсти


Не много добро време за романтични чувства и уреждане на отношения. Чувствата и от двете страни може сериозно да охладнеят, всеки да иска уединение и спокойствие, и точките на пресичане да бъдат само в ежедневието.
Но по въпроси, които изискват хладна и трезва преценка, нещата могат да вървят много по-добре. За сключване на договори и вземане на отговорни решения е точното време. Но все пак трябва да намериш вътрешен източник на сила и мотивация, за да не потънеш в състояние на бездействие.

РИБИ 20.02 – 20.03

Дни на аскетизъм


Ще имаш нужда от много усилия, за да изпълниш замисленото. Това е време на аскетизъм, строго въздържание в живота. Ще възникнат желания, които трябва да укротиш, негативните мисли, които да усмириш и дори плътта да ограничиш. Сега е необходимо да работиш усилено и старателно, за да получиш резултат. Това е време на умереност, сдържаност и работа над себе си. Всякакви действия, изискващи строгост и повече работа ще ти позволят да разбереш себе си и ще се окажат положителен елемент в живота по нататък. Искаш да обичаш, но не трябва, не може или има много препятствия пред любовта. Но това е за добро, тъй като този период диктува сдържаност и изисква да оказваш помощ на други хора и животни.

 

More from View Sofia

More Astro