Следва

Cover Story: Американки четат жълта преса в метрото - на корицата на „Лайф”, 1928 година

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

За J Brand или добро или нищо, би казал всеки фешън-човек и би бил прав. Американският лейбъл има невероятна....

All fashion преди 12 години

Christopher Kane за J Brand - вече на пазара. Е, на по-заслужилия пазар

За J Brand или добро или нищо, би казал всеки фешън-човек и би бил прав. Американският лейбъл има невероятна фен група, носят ги звезди, обожават ги съпруги на престолонаследници /Кейт Мидълтън е върл фен на марката/, признаваме първенството им в джинси-нищата и ние.

В днешния си избор за нещата, които харесахме в модата, слагаме и резултата от договорената през пролетта колаборация между Кристофър Кейн /Christopher Kane/, чиито резултати могат вече да бъдат закупени в Barney's в Ню Йорк на цени до 300 долара за чифт, което не е скъпо, като се имат предвид цените на подписаните с J Brand дрехи по принцип.

Виж още>>

Surfer girl - пъстро съвършенство в Interview



Великолепна работа на стилиста Karl Templer и фотографа Craig Mcdean в тази сесия за Interview. Толкова много цвят, толкова много принт, толкова много изобилие, че се чудиш има ли предел фантазията. Заведе ни право на прага на лятото този фантастичен тандем, за което им казваме Браво! Всички дрехи в сесията са от Resort колекциите за идното лято.

Виж всички снимки в галерията>>

Тилда Суинтън - облечена в красота



Винаги сме твърдели, че на тази жена-хамелеон й отива буквално всичко. Доказва го и феноменалният й избор от преди две вечери в много цвят и много блясък за церемонията за връчване на модните награди на списание Marie Claire в Мадрид.

Под ръка с автора на дрехите - Haider Ackermann, Тилда Суинтън е невероятно шик и страхотно зашеметяваща в тази на пръв поглед сложна за едновременно носене комбинация:
оранжев панталон - лилаво сако. Твърдим дори, че Тилда е по-сполучливия модел на творението на Акерман отколкото самата манекенка, която носи комбинацията на ревюто на
дизайнера за Пролет 2012. При актрисата е различно както самото сако /при ревера основно/, така и избраната от нея риза.

Картината завършват чифт много високи платформи, също в повече от един цвят. Изобщо - богато звучене, много нюанси, истински майсторлък.

Колекцията на Chanel Bags Cruise 2012 - тук показваме, не разказваме...


Виж всичко в галерията>>

Андрей Пейч като булка на корицата на Out magazine



20-годишния модел Андрей Пейч отново разбуни духовете в модния свят с корица на списание OUT, на която е пресъздал образа на Грейс Кели като булка.

Андрогенът, който успешно се изявява като модел и от двата пола, разказва пред списанието за трудностите да поеме по неотъпканата пътека, предубежденията, с които се сблъсква и усилията, които полага, за да бъде на една линия с жените топ-модели.

Ние винаги сме били на страната на смелите играчи, а дизайнери като John Paul Gaultier и Marc Jacobs също са на наша страна, ангажирайки Пейч за техни ревюта и в двете му роли.
 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.