Следва

Тайните за съблазняване на Miss Playmate 2011 Меги Колева

Родният елит се събра за игра на зарове и скъп алкохол

Шоуто беше на ниво, но това не пречи у нас да се прокрадне лекото притеснение, че и на манифестациите за 2 юни не сме виждали подобно количество известни хора

Други преди 12 години

Цяла плеяда от родни звезди се изсипа на турнира по Генерал, който се организира за дести пореден път от Jim Beam. Ние никога не сме виждали, дори на благотворителен концерт, подобна представителна извадка на българския хайлаиф. Нямаше популярно име, което да не изгаря от желание да напълни чашата си с квалитетното усики, в промишлени количества. На събитието присъстваха Ники Кънчев, Орлин Горанов, Мариана Попова, Любо Ганев, Саня Борисова, която взе първа награда, побеждавайки Киро Скалата, Жени Калканджиева, Румънеца, Графа, Диляна Попова, Джуди Халваджиян, Ваня Щерева, Jeason Brad Lewis, Близнаците Росен и Румен Димитрови, Божидар Искренов-Гибона, Дим Дуков, Васил Гюров и още много други.

Шоуто беше на ниво, но това не пречи у нас да се прокрадне лекото притеснение, че и на манифестациите за 2 юни не сме виждали подобно количество известни хора. Харесахме водещите - Мария Силвестър и Димитър Павлов - чудесен екип според нас, както и това, че партито не се проведе във фолк заведение.



Не ни допаднаха обаче костюмите и стайлинга на рекламните момичета, нито пък каузата, която се оказа толкова притегателна - уискито (към което като цяло нямаме нищо против). Ще харесаме това мероприятие изцяло когато то е вследствие празнуването на една успешна благотворителна акция, например. Въпреки че не виждаме абсолютно нищо лошо в забавлението.

More from View Sofia

More Други