Следва

Бизнес детайл

Да или не: майка и дъщеря позират заедно само по бельо

Кампанията на фирмата за бельо Lаke & Stars предизвика огромен скандал

All fashion преди 12 години

Кампанията на фирмата за бельо Lаke & Stars предизвика огромен скандал зад Океана, където беше обвинена в сколняване към инцест, гнусни провокации и хомосексуални послания. Според психолози, изказали се остро по въпроса, снимките били "силно сугестивни и неуместни".

Красивите дами от снимката действително са майка и дъщеря, а ние не можем да спрем да си мислим как единствено фактът, че са по бельо, е причината за пуританските негодувания. Защото в самите пози няма нищо кой знае колко смущаващо - особено като имаме предвид, че именно майка ни е тази, която купува първия ни сутиен и изобщо знае, че имаме гърди.

И все пак, нямаме намерение да съдим нарочените за скандални снимки (с каквито този бранд всъщност винаги е бил популярен), но имаме намерение чисто естетски да им се възхитним публично - фотосесията е смайващо красива.



Твоето мнение?
 

Анкета

Тези снимки с право ли са нарочени за нередни?

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.