Следва

Италианката в теб. От Gattinoni

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" ПОДАРЪЦИТЕ

Точно в ритъма на коледното настроение идва и краят на поредната игра с читателско участие и внимание, която...

All fashion преди 12 години

Точно в ритъма на коледното настроение идва и краят на поредната игра с читателско участие и внимание, която ViewSofia се потруди да организира с дузина великолепни подаръци.

Конкурсът „Обичам мама! Тя ме научи на стил” приключи с много интересен запас от снимки, а най-вдъхновяващите от тях, обвързани със сладки думи към МАМА, публикувахме на нашите страници.

По време на играта до редакцията ни достигаха 56 писма. Прочетохме всички с огромен интерес и удоволствие, но наградите подбрахме за най-страхотните.

Младият разкош Chanel 19 Paudre и комплект грижа за кожата от луксозната серия Anew на козметичната компания Avon отиват при Свилена Николаева, заедно с 1 комплект книги от издателство „Enthusiast” за мама и нея с романите: Споделен живот“ от Джоди Пико, „Една женска усмивка“ от Никола Баро и „Всеки ден, всеки час“ от Наташа Драгнич. Свилена и МАМА получават и комплект „Refan Follow Me” за МАМА и комплекта 2 гъби + гел за най-добрата дъщеря.

Разказът на Свилена изразява чудесно онази признателна любов към МАМА, която винаги намираме начин да покажем.

Специална селекция книги от издателство „Enthusiast”, подаряваме с най-голямо удоволствие и на Веселина Стефанова и Алена Сапунджиева заради красивите снимки и очарователни писма.

Всички дами, чиито стилни мами бяха публикувани на страниците на ViewSofia, получават по един комплект „Refan Follow Me” и 2 гъби + гел за баня, за да благодарят на тази, която ги е родила, че им е дала усета си за стил.

Благодарим на всички за участието и красивите думи, ние обаче не спираме с игрите и закачките към теб.
Скоро ставаме на 5 и ще има ГОЛЕМИ изненади! 
 

More from View Sofia

More All fashion