Следва

Скандал между Стела и Александра - съвсем явен в XFactor

10 незабравими години DESAFINADO с Мирослава Кацарова по JAZZFM

Това е едно от първите предавания в ефира на единственото посветено на джаз радио в България и е носител на наградата за най-добро музикално радио предаване „Осмата муза” .  

Music преди 12 години

Тази година предаването за латино джаз Дезафинадо по Джаз ФМ радио става на 10 години. Това е едно от първите предавания в ефира на единственото посветено на джаз радио в България и е носител на наградата за най-добро музикално радио предаване „Осмата муза” .

Първото му издание стартира на 1 декември 2001г.От тогава до днес всяка събота от 11часа срещите с най-новите, интересни и нестандартни проекти и артисти от света на латино джаза са събрали вярна и интелигентна аудитория.Авторът и водещ на предаването Мирослава Кацарова се опитва да държи будни музикалните сетива на своите слушатели като им предлага разнообразни теми и красива музика .

Затова всички почитатели на Дезафинадо , както и на качествената българска музика с латино привкус , са поканени на концерта по случай юбилея на предаването . Той е на 29 ноември , вторник от 19 часа , в София Лайф Клуб . В концерта ще участват някои от най-смислените и с присъствие джаз артисти в България .

Разбира се всички те в някой от проектите си или в период от своя творчески живот са се вдъхновявали от латино джаза . Сред тях са Хилда Казасян , Христо Йоцов , Живко Петров , Петър Салчев , Мирослава Кацарова , Веселин Веселинов Еко , Димитър Семов , Павлета Семова , Милен Кукошаров и Бразилакустик.
 

More Music