Следва

МИНАЛОТО: Къдриците на Веселата вдовица

Включи се в играта и спечели страхотния Heat Rush от ароматите на Бионсе

Представи си ухание, което съчетава в себе си чуден букет от магнолия, нероли, червена ванилова орхидея...

Body преди 12 години

Представи си ухание, което съчетава в себе си чуден букет от магнолия, нероли, червена ванилова орхидея, балансиращи се от сочна праскова. Прибави аромата на бадемов френски макарон, сладък нектар от орлови нокти и крем мускус.

Накрая добави меките и секси нотки на мляко от голяма секвоя, зърна от тонка и сок от кехлибар.

И ако след това упражнение по възхита се запиташ защо беше нужно, ето и отговорът:

Тези ухания съчетава в себе си поредната култова марка парфюм на Бионсе Heat Rush – „женствен и секси, свеж и красив”, както го определя самата тя. Освен с ароматната си магия, Heat Rush впечатлява и с дизайна на флакона, въздействащ като лек, ефирен бриз, безкрайно богат на нежни повеи от екзотични страни.

Ние, заедно с Coty, ще ти подарим това ароматно бижу. То предизвиква, то възхищава, то приканва към чудеса и затова ние ще подарим 5 броя от него на някого от вас - нашите читатели. Условието е просто, но изисква определени модни познания.

Въпросът ни: Как се казва модната линия на Бионсе? Отговорът чакаме от теб и ако е верен, шансът да ухаеш на Бионсе застава изцяло на твоя страна. Шанс, който не бива да се изпуска.

Изпрати ни какво мислиш по въпроса на познатия адрес - [email protected], като не забравяш да напишеш трите си имена, годините и адреса си.

More from View Sofia

More Body