Следва

Най-емблематичните в стилово отношение визии на Фреди Меркюри. Точно 20 години след смъртта му

Скандал между Стела и Александра - съвсем явен в XFactor

След като снощи от музикалното реалити X factor си тръгна Стела с убедителния вот на публиката, стана ясно и за друга...

People of art преди 12 години

След като снощи от музикалното реалити X factor си тръгна Стела с убедителния анти вот на публиката, стана ясна и  друга интрига, назрявала дълго в шоуто.

Във видеото, което видяхме към представянето на всеки участник, двете упорито говореха една срещу друга и макар да се опитваха да са сдържани в коментарите си, личеше кофти неприязън една към друга.

Александра открито заяви, че Стела се е разплакала нарочно миналия път, когато е била на елиминации, за да не отпадне от състезанието. От своя страна емоционалната Стела каза, че не разбира “тази жена” и се извини многократно на публиката за постъпката си. Двете останали до вчера прими в шоуто от дни не си говорели, се разбра от излъчения материал, а според запознати злобата била дори по-гъста зад кулисите.

Е, Стела си замина, любимият ни Джийсън също, а на нас ни остава да стискаме палци за сладура Богомил и секси присъствието Александра. А, и за Рафи, сценичен и артистичен до небето.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра