Следва

We love: Плетената рокля на Аргир Коватлиев

Dior Garden Party

преди 12 години

Новата колекция гримове на Dior Garden Party ни пренася в едно вълшебно царство. Меки цветове подбрани от нежните цветя в тайната градина, която всъщност въобще не толкова тайна.

Тя се намира в Гранвил, Нормандия. Историята разказва, че била разположена на ръба на скала, изложена на непрекъснати силни ветрове. Така, че почвата изобщо не била подходяща за каквито и да било цветя, камо ли пък деликатни и нежни. Но няколко години по-късно, Christian Dior успял и при тези условия да развие и създаде красива градина, в която отгледал едни от най-красивите рози.

Колекцията е пролетна и е вдъхновена именно от тази история. В нея доминират виолетови, розови и зелени нюанси. В допълнение към традиционните си пет цветни палитри от сенки, ароматизирани лакове и руж, се появяват ефектни мини сенки и гланц за устни.

Ние се влюбихме в тази красота, сигурни сме, че и вие ще се влюбите. Най-желаният артикул определено ще бъде специалният клъч, в който има палитра сенки и сребърна закопчалка под формата на роза. Ще можем да го видим през Януари, когато колекцията излиза на пазара.
 

More from View Sofia

More