Следва

M Missoni Pre-Fall 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Помним великолепна работа на дуото Karl Templer и Craig Mcdean от 5-те неща, които харесахме в модата...

All fashion преди 12 години

Съвършено добра сесия в Interview със Саша Пивоварова

Помним великолепна работа на дуото Karl Templer и Craig Mcdean от 5-те неща, които харесахме в модата миналата седмица.

Тук отново се натъкваме на виртуозна сесия, във фокуса Саша Пивоварова, работа пищна, нетрадиционна, много артистична.

В кадрите е нарисуван самият живот, независимо дали в този момент най-живото нещо около нас е стената, кревата, скрина на баба или разкошния диван.

Нарисуваната коса е определено логичното следствие от тази вакханалия, събрана в 10 кадъра, равни сякаш на 100.

M Missoni Pre-fall 2012



M Missoni е предпочитаната за много хора линия на Мissoni, не само заради по-достъпните цени, но и заради типичния почерк на италианския водещ бранд в плетивата, само че стегнат в колана на младостта и експеримента.

Pre-fall 2012 на M Missoni комбинира ретро закачка със стила на палава библиотекарка, резултата от която комбинация е чудна колекция с много секси внушение.

Чорапите са върха, обаче много харесваме и психеделичните принтове, както и изумителните петдесетарски обувки. Цветовете са много Мисони, богати и елегантни - горчица, синьо, зелено, кафяво.

Всяко пораснало момиче може да носи тези толкова носталгични дрехи, и то гарантирано с удивително удоволствие. Много, много добра работа.

Виж всички модели от колекцията>>

Вдъхновението Мерилин Монро




Всяко връщане към добрия оригинал, направено с вкус и мяра, е добро в днешните времена на дефицит на оригинали.

Точно такъв е случаят с медийната треска ала Мерилин, която цяла година се вихри като торнадо из световните модни издания. Харесва ни респекта в работата на колегите, никъде не се вижда амбицията за прекопиране, а по-скоро за елегантен поклон пред невероятната индивидуалност на Мерилин Монро.

От Андрей Пеич в Love Cat Mag до Мишел Уилямз във Vogue, списанията са ненаситни в това да черпят с пълни шепи от първоизточника.

От Fashionista са подредили всички вдъхновени в редичка (Виж в галерията>>) и питат кой харесва на публиката им най-много. Питаме се и ние? Кое копие е най-близко до оригинала. И, моля, да не се бърка с конкурс за двойници. Слава Богу, тук идеята е различна. И наистина хубава.

Още една Копола на модната и кино сцена



Нежна, много интересна, с невъзможното за сбъркване излъчване на клана Копола, Джия, 24-годишната племенница на София Копола виждаме тук в една сякаш несръчна, но много въздействаща поредица от снимки за новия бранд Whatherly. Марката наскоро навърши годинка, родена от една от основните фигури в Citizens of Humanity доскоро - Лейла Насери.

Албумът е за кампанията Пролет 2012, и ненатрапчиво показва една удобна, но видно много естетска колекция от обикновени тениски, панталони, клинове, минита. Джия Копола е сякаш зашита за дрехите, толкова много й отиват.
Като приветстваме много всичко семпло, което дизайнерските къщи предлагат напоследък, признаваме, че невинаги изборът на рекламно лице е напълно удачен. Тук обаче младата Копола е брилянтна.

Отделно от моделските й ангажименти, тя смело върви по стъпките на леля си, натрупала в архива си рекламни филми за Opening Ceremony, Zac Posen и Wren. Изобщо кариерата на Джия изглежда в истински подем, и то разнопосочно, което е повече от хубаво.

Виж всички снимки от албума>>

Бианка Джагър, Джери Хол, Нан Кемпнер, Изабела Блоу, Къртни Лав и още иконични образи от миналото в
специална фотографска изложба




60 иконични фотографии, пълни с история, гениалност, секс и необикновеност, представя в изложба в Челси един от най-известните фотографи на хай-лайфа в Америка - Rose Hartman. Десетилетия в опасна близост до най-странните птици на миналия век, изобилие от шантави срещи, част от които вдъхновяващи, други - плашещи, а трети - откровени шедьоври, и то още от подиума и сепаретата на Studio 54 буквално до днес. Великолепни фотографии на Бианка Джагър, Джери Хол, Нан Кемпнер, Изабела Блоу, Къртни Лав, Мадона, Даян фон Фюрстенберг до също толкова великолепни фотоси на по-малко известни момичета, могат да бъдат видени на арт-сцената на Лондон от сега до 20-и януари догодина.

Виж култови снимки от миналото в Студио 54>>

Абсолютно задължително изложба за всеки докоснат от магията на времето и неговите моди човек, поради простата причина, че в точно 60 мига има на разположение точно 34 години история за вдишване.

Нечовешки експириънс, кога тръгваме?

Виж подробности тук: http://www.fitnyc.edu/11449.asp
 

More All fashion