Следва

Банани върху палачинки и други любовни истории по френски

Приятелят HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC

В изключително партньорство с Beats HP разработва аудиосистема, която освобождава всички съвършени...

All About Life преди 12 години

HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC е дългото име на един твърде красив и твърде лесен за използване лап топ, който е на път да стане твоя най-добър приятел.
Той е с теб, където и да се намираш.

Защо HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC е толкова страхотен:

- В изключително партньорство с Beats HP разработва аудиосистема, която освобождава всички съвършени
звуци, създадени от музиканти и продуценти в студиото.

- Чрез промяна на материалите, както и разположението на компонентите и вентилационните отвори, HP предлага продукти, които са осезаемо по-стилни. Независимо дали използваш преносим компютър на бюрото или в движение, HP CoolSense се настройва автоматично, за да ти осигури оптимален комфорт.
Готина опция, нали?!

- Компютърът приятел има и уеб камера с висока резолюция HP TrueVision, което предполага, че ще изглеждаш фантастично при всякакво осветление, независимо дали провеждаш HD видеоразговор или заснемаш HD публикация в блог.

- Секунди те делят от това да разговаряте в Skype™, да актуализираш твоя статус или теми и да прегледаш твоя социален календар и всичко това на едно място. HP QuickWeb се зарежда бързо, а на графичното табло, което можеш да персонализираш, има място за „лепкави бележки”, калкулатор и какво ли още не.

- Системата HP ProtectSmart пък, както предполага името й, при падане „омекотява” удара върху твърдия диск, за да предпази цялата информация в него.

HP препоръчва работатата с Windows® 7, с които работят в пълен синхрон за удобство и лесно използване.

Виж показателите му на hp.com

More from View Sofia

More All About Life