logo loader
Следва

Банани върху палачинки и други любовни истории по френски

Приятелят HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC

В изключително партньорство с Beats HP разработва аудиосистема, която освобождава всички съвършени...

All About Life преди 11 години

HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC е дългото име на един твърде красив и твърде лесен за използване лап топ, който е на път да стане твоя най-добър приятел.
Той е с теб, където и да се намираш.

Защо HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC е толкова страхотен:

- В изключително партньорство с Beats HP разработва аудиосистема, която освобождава всички съвършени
звуци, създадени от музиканти и продуценти в студиото.

- Чрез промяна на материалите, както и разположението на компонентите и вентилационните отвори, HP предлага продукти, които са осезаемо по-стилни. Независимо дали използваш преносим компютър на бюрото или в движение, HP CoolSense се настройва автоматично, за да ти осигури оптимален комфорт.
Готина опция, нали?!

- Компютърът приятел има и уеб камера с висока резолюция HP TrueVision, което предполага, че ще изглеждаш фантастично при всякакво осветление, независимо дали провеждаш HD видеоразговор или заснемаш HD публикация в блог.

- Секунди те делят от това да разговаряте в Skype™, да актуализираш твоя статус или теми и да прегледаш твоя социален календар и всичко това на едно място. HP QuickWeb се зарежда бързо, а на графичното табло, което можеш да персонализираш, има място за „лепкави бележки”, калкулатор и какво ли още не.

- Системата HP ProtectSmart пък, както предполага името й, при падане „омекотява” удара върху твърдия диск, за да предпази цялата информация в него.

HP препоръчва работатата с Windows® 7, с които работят в пълен синхрон за удобство и лесно използване.

Виж показателите му на hp.com

Етикети

Прочети и това

More All About Life

Недооценените герои на технологичния свят: смартфоните от среден клас или HONOR 90

All About Life преди 4 дни

Смартфоните от среден клас предлагат оптималния баланс между производителност и цена, предоставяйки множество функционалности и предимства на потребителите, особено при иновативни и амбициозни проекти като серията Honor 90

Роберто Димитров извоюва заслужена победа в най-вълнуващото предизвикателство за бармани Bar Masters

All About Life преди 4 дни

Петте издания на формата, организиран от Кока-Кола ХБК България, преведоха над 650 професионални бармани през разнообразни предизвикателства, полезни уебинари и интригуващи обучения

Fashion Forward: Huawei Watch GT 4, незаменим

All About Life преди 1 седмица

Неусетно, но паметно, както се случва в живота, пускането на пазара на Watch GT 4 този септември отбелязва 10 години от старта на гиганта Huawei в сферата на мобилните устройства за носене. Обичаме тези джаджи, украсяващи китките ни, защото еволюират с нас, защото пулсират с радостите и тревогите ни, и защото се разхубавяват все повече с всяка следваща година, точно като нас...