Следва

Хитовата бг-продукция "Под прикритие" - какво мислиш за сериала

Сладки отмъщения за похотливия Берлускони

Сваляч номер едно на Европа Силвио Берлускони, благодарение на своите малки страсти, често е влизал в...

People of art преди 12 години

Сваляч номер едно на Европа Силвио Берлускони, благодарение на своите малки страсти, често е влизал в конфузни ситуации, ставал е жертва на подигравки и сладки отмъщения. Една от най-смешните ситуации с бившия италиански премиер се е разиграла в шикозен ресторант през април 2009 година на гала вечеря в Лондон по повод срещата на върха на държавните и правителствени ръководители на страните от Г-20, направо ни смая.

Тя излиза на яве чак сега, когато майстор готвачът Джейми Оливър признава как е сипал очистително във вечерята на Силвио, понеже му е “отнел” Наоми Кембъл.

Изисканият готвач се е приближил към смуглата пантера с цел да й се представи, тогава Берлускони го избутал нагло и демонстративно встрани като сам се предложил на изкусителката.

Написал номера си на картичка, която й подал, и дълго не се отлепил от моделката. Това вбесило до краен предел Джейми и той признава, че използвал като добавка към вечерята на бившия премиер очистителното, което носел със себе си.



Какво е станало след това, готвачът и медиите мълчат. Смешното в случая е, че отново похотливите страсти на Берлускони са му изиграли лоша шега.

Хубаво е в такива случаи панталоните да са добре закопчани, разсъдъкът да е на мястото си, а тоалетната хартия да е в повече.

Както знаем и госпожица Наоми не е с лек характер, така че се радваме че нещата са завършили в двете нули, а не в участъка например.

 

More from View Sofia

Дарина Павлова посрещна 49-тия си рожден ден в компанията на Берлускони

People of art преди 11 години

Красивата любителка на лукса беше поканила "каймакът" на римския елит в шикозния си апартамент и заедно с бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който пристигна още в началото на вечерта, посрещнаха пристигащите гости...  

Силвио Берлускони се ожени "принципно" за новата си любов, 53 години по-млада от него

Celebrities преди 2 години

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони и неговата любима Марта Фашина проведоха сватбена церемония в историческото имение на политика, наречено Вила Гернето, в град Лесмо, близо до Милано  

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра