Следва

Стрийт Стайл вдъхновения за начало на седмицата

Ексклузивният клъч на британския дизайнер Giles Deacon за label.m и коя ще украси коктейлната си рокля

Коктейлната рокля е специфичен дизайнерски продукт. Тя трябва да е много строга в посланието си, да е много...

All fashion преди 12 години

Коктейлната рокля е специфичен дизайнерски продукт. Тя трябва да е много строга в посланието си, да е много секси върху раменете на жената, но за миг да не отнема вниманието от лицето, косата и аксесоарите. И въпреки принтовете, готическите дантели, ренесансовите образи върху дрехите, британският дизайнер Giles Deacon прави така със своите модели, че освен неопровержимата красота на роклята, да забележиш червеното червило и силно пригладената назад коса. Да забележиш жената!

И затова сме много развълнувани да държим в ръка едно от неговите ексллузивни създания в колаборация с майсторите backstage label.m - клъч, с емблематичен за колекция есен-зима 2011/12 принт.

label.m, знаеш, 16 сезона е официална бекстейдж марка на най-големите модни седмици, и освен с Giles Deacon влизат в съвместни проекти с William Tempest, Bora Aksu, Todd Lynn.

Попитахме те преди седмици на коя модна седмица label.m са официални бекстейдж продукти, а всички отговорили с правилния отговор London Fashion Week, участваха в жребий за страхотен подарък.



А той е точно този ексклузивен клъч в комплект с два уникални продукта label. M - Volume Mousse - пяна за колосален обем от корена, продукт Номер 1 в бекстейджа на модни събития и Hairspray - Лак за коса за супер фиксация без слепване и утежняване, любим на всички мастър коафьори.

И ако това не е коледна изненада, не знаем кое е! А тя е напълно заслужена за 27-годишната ни читателка Лена Лазарова.

И ако Лена вече има визия за своята парти рокля, то Giles Deacon за lable.m е нейният съвършен аксесоар.

Отличително за label.m е професионалния финиш, който осигуряват продуктите, защото марката е разработена от фризьори за фризьори. Т. е всичко при нея е повече от професионално.
 

More All fashion