Следва

Черен тренч GENE

It's not Тoo Late. UPgrade your style: Вечерната дреха

Когато преди точно две години анонсирахме специалния си проект UPgrade your style, ние много добре знаехме в...

All fashion преди 12 години

Когато преди точно две години анонсирахме специалния си проект UPgrade your style, ние много добре знаехме в какво е неговата магия.

Магия на талант, вдъхновение, въображение и много смелост.

Десетки от вас преправиха с око и жест на невероятни професионалисти, без на практика да са такива, обикновен Т-шърт, после сако, чифт стари дънки, рокля за всеки ден... Старите дрехи, надничащи сърдито от гардероба, бяха извадени по условията на конкурса, изтупани и освежени и надлежно превърнати в истински произведения на изкуството.

Изумително е количеството талант плюс чувство за детайл в голяма част от читателите ни.

Тази комбинация действа вдъхновяващо на всички останали, тези, които нямаме чак толкова сръчност, дадена от Бога, и ни кара да виждаме нещата извън обикновените им, зададени от ежедневието рамки.


Две от любимите ни идеи как да направим UPgrade на старите дънки

Специалният проект на View Sofia се завръща на сцената на вашата медия и сега, 2 години по-късно, защото обожаваме модата без етикети, модата от сърцето и модата от сръчната ръка.

И сега, в това издание на конкурса, предколедно и предновогодишно, те приканваме на творчество, но много тържествено, такова, в което има празник, блясък и разкош, Коледно тайнство и Новогодишна магия.

От теб се иска да преправиш старата си бална рокля или костюм. Може с пола, може и с панталон. Или пък гащеризонът от ламе. Или последната шантава находка от секънд-хенд. Или най-обикновена нова памучна или друга проста дреха, която да украсиш с фантазията си така, че тя да заблести, готова за фантастично празнуване. Най-необходимото, както обикновено, е твоето безгранично въображение.
Имаш свободата да използваш всякакви материали и идеи, всякакви хрумки, изобщо всичко, стига да ни запали за празник.

Режи, оцветявай, прикачвай панделки, цветя, обсипвай с мъниста и пайети, пришивай апликации...
Възможностите са безкрайни, експериментирай на воля.

След като шедьовърът ти бъде готов, изпрати ни негова снимка на [email protected], заедно с адрес и телефон, на който да се свържем с теб най-късно до 16-ти Декември. Резултатите ще бъдат обявени на 21-ви декември, като най-добрите вечерни и празнични произведения ще бъдат показани в специална селекция.



И тъй като конкурс без награди няма, за победителя сме приготвили точно 3 страхотни електронни часовника от Too Late в най-невероятни цветове.

Ами, това е, отиваме да кроим и шием, а от теб чакаме с настървение да ни покажеш какво можеш, защото знаем, че то е много!
 

More from View Sofia

More All fashion