Следва

Шапката на Индиана. Нови колекции във ViewSofia Shop

Marni влизат в следващата колаборация на H&M. Всички печелим!

Новините за страхотни колаборации около H&M не спират да ни радват. През пролетта отново ще ни изненадат с...

All fashion преди 12 години

Новините за страхотни колаборации около H&M не спират да ни радват. През пролетта отново ще ни изненадат с интересно сътрудничество, а именно любимият ни италиански бранд Marni.

На 8 Март 2012 новата колекция ще бъде достъпна както онлайн, така и в над 260 магазина по целия свят. Дрехите от колекцията ще бъдат функционални, ще присъства и богато изобилие от аксесоари. Разбира се, всичко ще бъде на достъпни цени, което е и основна политика на H&M.А най-хубавото е, че дотогава N&M ще има и в София.

Marni притежава модерното докосване до всичко, което създават. Смесват принт и аксесоари така игриво, че се получава нещо изключително шик. Фантастично е да се види как Консуело Кастилиони стои зад всичко, създава нови комбинации на печат и цвят, с невероятно майсторство зад всяко парче плат. Колекцията ще пристигне в магазините в идеалното време, като едно прекрасно начало на пролетта “, каза преди ден Маргарета ван ден Бош, криейтив съветник на H&M.



Дамската колекция е в ярки цветове със смели принтове с мотив, инспириран от Африка. Изобилства от плисирани поли, рокли, изрязани панталони - жакардови и тъкани от естествена коприна, памук и поплин.

Най-хубавото са бижутата - колекцията включва огромно разнообразие от бижута, както и обувките, чантите и шаловете. За мъжете цветовете и материите са омекотени, гамата е спокойна, нещо типично за Marni.

Предвиждаме бой и огромни опашки за последната рокля или панталон, а и ние определено бихме пробвали силите си за едно Marni for H&M.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.