Следва

Azzedine Alaïa и прекрасните му рокли с изложба в Groninger музей

Конкурса “Inspired by Twingo” приключва!!!

Утре 30 ноември (23.00 часа) е крайният срок за участие в конкурса “Inspired by Twingo”, предизвикващ артистичното въображение на младите български дизайнери.

 

All fashion преди 12 години

  Утре 30 ноември (23.00 часа) е крайният срок за участие в конкурса “Inspired by Twingo”, предизвикващ артистичното въображение на младите български дизайнери.

Журито в състав: представители на Renault, редакторите на View Sofia, Моден дизайнер и преподавател по мода в НБУ Яна Дворецка, ПР агенция New Approach - ще има трудната задача да определи победителя с най-атрактивна, креативна и достъпна колекция в петък, 2 декември.

Изискванията за участие е да се създаде колекция само от скици на десет модела, вдъхновени от новото Renault Twingo.

Напомняме ви за вариантите за изпращане са:

1. По куриер:Адрес за изпращане на скиците: РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ, София 1797, бул. Г. М. Димитров 16А, Бизнес Център “Изток Тауър” , ет.2, за конкурса “Inspired by Twingo“, Мария Василева

2. по е-майл: на [email protected]

3. Ако сте студент в НБУ или НХА - може да ги оставите при преподавателя по мода: професор Майа Богданова в НХА или Яна Дворецка в НБУ в запечатан плик и ние ще минем да ги вземем след крайния срок.

Наградата за победителя е спонсорство за реализация на колекцията и ексклузивна фотосесия от View Sofia. Като допълнително поощрение за първото място е и осигурено посещение на Седмицата на модата в Париж през февруари 2012 заедно с екипа на View Sofia.

Така че, вие сте на ход, имате още малко време да ни зашеметите и вдъхновите с уникалните си иновативни идеи, майсторски разработени в колекция!

More All fashion