Следва

Бретон, злато, мед и шоколад, лек и нежен грим. Stephan и L'Оreal показаха тенденциите в косите и грима за чаканата пролет

Влюбени завинаги в Shiseido Bio-Performance

Няма такава дума като неефикасност, твърдят от Shiseido. Винаги сме им вярвали. Независимо че като всички, и...

Hair преди 12 години

Няма такава дума като неефикасност, твърдят от Shiseido. Винаги сме им вярвали. Независимо че като всички, и ние сме изпитвали разочарованието от това да си купиш козметика, която е напълно неефикасна.

Това, за щастие, не важи в случая с луксозния бранд. Обратното – тук налице е формулата: „Обичаме да постигаме ефект, особено ако е бърз и ако се забелязва”!

Тази есен козметичният бранд, основан през 1872, и известен с иновативните си формули, представя страхотна нова серия с кодовоте име Bio – performance и кодовата цел – ефективно против стареенето!

Най-новата серията на Shiseido съдържа три продукта, в които ние просто се влюбихме.

Super Restoring Cream - Възстановяващ крем, който подхранва и се бори успешно със следите на времето по кожата. Само след седмица контурите на лицето са по гладки, след месец -бръчките намаляват, а устойчивостта на кожата към всякакви неблагоприятни фактори наоколо е видимо възстановена.

Super Eye Contour Cream - Крем за очния контур, който веднага след нанасяне хидратира и осезаемо подсилва кожата, рефлектирайки в намалена поява на нови бръчки и редуциране на съществуващите, както и на неприятните тъмни кръгове в тази деликатна зона. В съставките на крема се съдържа утвърдена технология на Shiseido, която именно гарантира ефективността.

Super lifting Formula - Лек като консистенция, кремът моментално повдига и подпомага естественото производство на колаген от кожата, като оставя след себе си гладка и стегната текстура и повишена енергия.

Трите части от новата серия са трите стъпки към вечната красота, за която всяка една жена мечтае. Една серия, която отдавна чакахме. Горещо съветваме да опиташ поне един от тези продукти, а най-добре пробвай и трите. Ефективността им е истина, а великолепните опаковки правят истината още по-красива.

More from View Sofia

More Hair