Следва

Диетата на ViewSofia: ПРЕЗАРЕЖДАНЕ. Как да се разтовариш за 7 дни чрез принципите на суровоядството

Коледни кутии с божествени неща. Къде да намерите идеалните

Когато ви попитахме какво бихте сложили в специалната Коледна кошница с подбрани от теб продукти, която ще...

All About Life преди 12 години

Когато ви попитахме какво бихте сложили в специалната Коледна кошница с подбрани лично продукти, която ще подарите при първото гостуване на мама, официалния обяд при шефа или съседа, на първо място по важност се оказаха сладките изкушения.

Близо 50 процента от читателите на ViewSofia мислят за съвършената кутия бонбони или шоколад, които ще сложат първи в подаръка.



Бутилка пенливото вино, френско, италианско, или както ни посъветвахте - добрa българскa маркa, е също сред задължителните присъствия в подаръчната кошница, следванo от селекция бисквити, коледна украса, буркан великолепно сладко и вид сирене за изтънчен коледен обяд.

На последно място по важност в подаръка остават кафето и чаят, които явно не правят такова голямо впечатление, с малки изключения, разбира се.

И за да отговорим на вашите изисквания, се посъветвахме с истински специалисти за създаване на изключително добре подбрана коледна кутия с продукти. Оказа се, че в Метро имат готови варианти, от които можеш да избираш, а съдържанието напълно съответства на това, което желаете да сложите вътре, според нашата анкетата.

Ето например два великолепни примера за впечатляваща Коледна кошница или кутия:

Основният подарък в Метро е от Файн Фуд. Елегантна опаковка разкрива какво се съдържа в кутията:



1. Италианско пенливо вино 0.75 Camoli Asti
2. Коледно Панетоне със стафиди 750гр.
3. Коледна топка за украса
4. 225гр. кутия шоколадови бонбони с алкохол.

Цената на този комплект е 29.99 лв.




Ако предпочитате по-луксозната версия на такава изненада, например искате Коледна премия от Началството, от Метро предлагат кошница с продукти на стойност 83.99 лв, но в нея ще има божествени неща.

Разбира се, това не е целият избор, на metro.bg ще откриете още изобилие от комплекти за Коледа.

Надяваме се, че сме ви били полезни, с идеите и мястото къде да ги реализирате!

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.