Следва

We love: Дита Фон Тийз след дълъг полет

Сара Бъртън стана Дизайнер на годината, напълно очаквано и напълно заслужено

Едно от най-чаканите и вълнуващи събития тази година мина като дефиле на дизайнерски тоалети и истински...

All fashion преди 12 години

Едно от най-чаканите и вълнуващи събития тази година мина като дефиле на дизайнерски тоалети и истински модни познавачи. 

Церемонията на Британските модни награди се състоя в понеделник, 28 ноември , в театър „Савой”, Лондон, а домакини на всичко това бяха Джордж Ламб и Лаурен Лавърн.

Връчването на наградите събра на едно място най-доброто от Британската и световната модна сцена, като сред присъстващите бяха Виктория Бекъм, Алекса Чънг, Кейт Мос, Марк Джейкъбс дори.

Носител на най-престижната награда в британската мода стана Сара Бъртън за Alexander McQueen и това беше ясно като бял ден, предвид роклята на булката Мидълтън, която стои сега в музея на Бъкингамския дворец.

Интересното в тазгодишното издание бяха добавените две нови категории. Първата -  награда, за най-успешно нововъведение в модата, спечели Кристофър Кейн, а втората – за нови таланти – подкатегория мъже - от Christopher Raeburn.

Разбира се, Сър Пол Смит си взе признанието за изключителния му принос към световната мода, а ние се възхитихме освен на добрия стил на залата и гостите, на гащеризона, който носеше Стела Макартни от собствената й колекция, мъжете с папийонки, които дефилираха по червения килим и изумителната рокля на Попи Деливайн.

More All fashion