Следва

SUCCESS&THE CITY: Албена Колева "Талантът е крехък, той трябва да се отглежда" I ЧАСТ

Ден на клиента в Laura Ashley

В петък, 2ри декември от 17.00 в магазина в ЦУМ ви очакват с концерт жива музика, домашни сладкиши и гурме специалитети.  

All About Life преди 12 години

 В петък, 2-ри декември от 17.00ч. в магазина на Laura Ashley в ЦУМ ви очакват с концерт жива музика, домашни сладкиши и гурме специалитети.

Музика – Нина Сталева и Димана Демирев - студентки в 3 курс в Национална Музикална Академия ”проф. Панчо Владигеров", специалност флейта.

Гурме от Grand Foods – мястото в центъра на София за "италианска кухня и общуване". 100-годишен балсамико оцет с късчета ядливо злато, най-разкошните зехтини на Тоскана, Лигурия и Абрудзо, сладка от Сицилия, Алто Адидже, малки печени артишоци, паста Cipriani, редки италиански вина....

В събота, 3-ти декември от 11:00ч. ви очакват на сутрешна напитка отново с концерт жива музика и от 12:00ч. може да присъствате на открит урок по балет – клас „Концерт” в новата балетна зала в ЦУМ.

Балет „Вая” - под педагогическото ръководство на Ваня Рошкова и корепетитора Даниела Методиева балерините танцуват в предавания на всички национални телевизии, множество концерти, включително тези на световния производител „Гришко”, както и популярния ежегоден Виенски бал.

Ученички на студиото ежегодно биват приемани в балетното училище, както и студенти в различни танцувални и артистични специалности с отличие. Сред най-популярните лица е Луиза Григорова. 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.