Следва

Продава се! Личният живот на популярните българи

УНИЦЕФ България стартира програма за редовно дарителство БЛАГОДЕТЕЛ

Програма за редовно дарителство на УНИЦЕФ България БЛАГОДЕТЕЛ е подкрепена от редица известни личности, сред които плувецът Петър Стойчев, актьорът Деян Донков, журналистът Ани Салич, певицата Бони и много други.  

Events преди 12 години

Днес, 28 ноември, УНИЦЕФ България стартира програма за редовно дарителство БЛАГОДЕТЕЛ. Програмата цели да даде възможност на множество хора да се ангажират дългосрочно с обща кауза, с което да се развие дарителската култура в България.

“Създадохме програма БЛАГОДЕТЕЛ, защото детството не е само един миг и само редовната грижа гарантира устойчива промяна на условията, при които децата в България и по света живеят. Малките, но редовни жестове на доброта, съпричастност и милосърдие са големите стъпки към промяната . Всеки БЛАГОДЕТЕЛ помага на децата да се доближат до мечтите си, а това е безценно.", сподели Таня Радочай, Представител на УНИЦЕФ за България.

Програма за редовно дарителство на УНИЦЕФ България БЛАГОДЕТЕЛ е подкрепена от редица известни личности, сред които плувецът Петър Стойчев, актьорът Деян Донков, журналистът Ани Салич, певицата Бони и много други. По време на информационната кампания за популяризиране на програма БЛАГОДЕТЕЛ те ще участват в различни инициативи, с които да се популяризират правата на децата и редовното дарителство в България.

”За да бъдеш шампион най-важен е добрият старт. Аз станах Благодетел, защото вярвам, че детството на всяко дете трябва да е изпълнено с много сбъднати мечти и отворени възможности.”, смята най-успелият български плувец Петър Стойчев.

До момента в програма БЛАГОЕТЕЛ са се включили както частни лица с индивидуални дарения, така и корпоративни дарители със своите служители, сред които са Банка Пиреос, верига ресторанти Хепи, парфюмерии Дъглас и др.

Един от най-ефективните начини да бъдат подкрепени проектите на УНИЦЕФ, които подпомагат милиони деца по света и България, е чрез редовни ежемесечни дарения. Всеки може да стане БЛАГОДЕТЕЛ, като дарява всеки месец сума по избор чрез следните канали:

• Онлайн на www.unicef.bg

• По банков път чрез директен дебит или постоянно преводно нареждане. Можете да активирате услугата бързо и удобно чрез еднократно посещение на клон на банка, в която имате открита сметка. Дарителската сметка на УНИЦЕФ е Райфайзенбанк ЕАД; IBAN: BG34 RZBB 9155 1065 0349 19; BIC: RZBBBGSF

• Чрез Дарителската карта, издадена от Банка Пиреос България, чрез която дарявате 10 стотинки за всяка извършена транзакция, към които банка Пиреос България добавя дарение от още 20 стотинки.

• Чрез дарение по ведомост, което се отчислява от заплатата Ви всеки месец

На този линк можете да видите видеото към програма за редовно дарителство на УНИЦЕФ – Благодетел: http://www.unicef.bg/bg/videos/stani-blagodetel-s-redovni-dareniya

 

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на обединените нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 150 страни по света.

УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН.

УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?