Следва

Сони откри нов представителен магазин „Сони Център“ в София

Back to the future: Pringle of Scotland Pre-Fall 2012

Pringle of Scotland е лейбъл с характерен леден чар, произхождащ от Шотландия, известни са с плетивата си и с ...

All fashion преди 12 години

Началото бе дадено. Първите колекции от сезон Pre-Fall 2012 са вече факт. Следва поредица от култови брандове, които ще представят идеите си за една нова есен, докато ние все още чакаме дългото палто от тази да влезе в разпродажба.

Pringle of Scotland е лейбъл с характерен леден чар, произхождащ от Шотландия, известни са с плетивата си и с невероятните рекламни кампании с участието на нестандартно красивата лейди Тилда Суинтън.

За междусезонната си колекция, която ще е в магазините преди истинската есен-зима 2012, а нея ще видим в Лондон през февруари, шотландците разчитат на типичните за марката емблеми - дрехи от чудесна качества вълна, топли зимни цветове, приятно и елегантно напластяване.

От всичко обаче най-много обичаме точно този силует на жената цигара - слаба, издължена фигура, облечена в панталон, прав и с ръб, или в пола до под коляно, асиметрична жилетка, рокля с ръкави или средно-дълго изчистено от детайли палто.

Има нещо много седемдесетарско, но много естетско в колекцията Pre-Fall 2012. Поло яката, мъжкият тип костюм и парката - всичко това го приветстваме отдавна в женския гардероб. И е съвсем в целта на комерсиалното си предназначение.

А ние очакваме с трепет всяка следваща Pre-Fall колекция, която ще ти представяме на нашите страници в първата й медийна изява.

More All fashion