Следва

Куфарът на Лейди Ди

Сони откри нов представителен магазин „Сони Център“ в София

Звездите на българското кино Диляна Попова и Захари Бахаров представиха любовта към технологичните продукти

 

Shopping преди 12 години


Сони откри днес нов представителен магазин „Сони Център” в София. Сердика Център на бул. „Ситняково” 48 посрещна най-новото попълнение към веригата за технологично забавление на компанията.

На площ от 50 кв. м. ценителите на отличното качество и дизайн на японската марка ще могат да намерят най-новите продукти, да се потопят в 3D света на Сони, да получат компетентна помощ и консултация при избора на своя продукт.

С новия магазин, Сони центровете в страната стават общо пет – три в София (в Сердика Център, ЦУМ и на ул. „Солунска” 4), един в Пловдив (бул. „Източен” 22) и един във Варна (ул. „Шар – Цар Освободител” 91).



Томохиро Накашима, регионален директор „Балкани“, коментира по време на откриването: „Горди сме, че можем да предложим светът на Сони на още едно място в София. Стремим се да разширяваме нашата мрежа от специализирани представителни магазини, като налагаме постоянно високи стандарти в обслужването на потребителите. Тук хората ще се докоснат и запознаят с най-новите ни продукти и начини за забавление, и ще получат консултация от нашите експерти, за да направят своя избор”.



Актьорите от филма „Love.net” Диляна Попова и Захари Бахаров представиха най-новите продукти на Сони по време на откриването на новия магазин. Те се присъединиха към изключителната грижа и внимание, които Сони полага, за да отговори в най-голяма степен на нуждите на технологичното общество.



Магазините от веригата „Сони Център“ пресъздават идеята за високотехнологична среда, в която клиентът може да открие света на забавлението от Сони. В новия „Сони Център” ще бъдат представени най-актуалните продукти в сферата на аудио и видео техниката, домашното забавление, комуникационните и информационни технологии, както и необходимите за тях аксесоари в различни цветови гами, подходящи за всеки вкус.



С първокласен дизайн и вградени иновативни технологии, осигуряващи качествена картина и възможности за връзка, телевизорите BRAVIA® стоят в основата на изключителните възможности за домашни развлечения. „Сони Център” предлага най-актуалните модели телевизори с интернет връзка, 3D, LED, Full HD. Потребителите ще се докоснат до любимите клипове в YouTube™, разговорите с близките чрез Skype™, актуализиране на статуси във Facebook и споделяне на мислите в Twitter на екрани с перфектно качество на картината. Моделите от различните BRAVIA серии са с големина на екрана от 26 до 65 инча.



Почитателите на фотографията и видео заснемането могат да разгледат най-добрите нови предложения на пазара в любителския и професионален сегмент. Моделите Cybershot, NEX, Alpha, Handycam са изключително лесни за употреба и многофункционални апарати, които разширяват творческите възможности за заснемане на Full HD кадри и видеоклипове.



Флагманската серия продукти на Сони са лаптопите VAIO. Новият VAIO Z серия с тегло под 1.2kg може да ви отведе отвъд съвършенството. С екран 13.1 инча и дебелина под 17 мм., с уникален дизайн и концепция „интелигентна батерия”, моделът е създаден за мобилните професионалисти, които изискват перфектна производителност и преносимост.



Друго актуално предложение за сезона са леките и мощни преносими VAIO серия S, които осигуряват мобилност в пълен размер. С екран 15.5 инча, напълно плосък дизайн и с допълнителна плоска батерия, можете да работите на него до 13 часа без зареждане.

Освен да се сдобият с любимите продукти, ценителите на качествената електроника могат да помислят за предстоящите коледно-новогодишни празници, като намерят в „Сони Център” идеи за подаръци за своите близки и приятели.

More from View Sofia

More Shopping