Следва

Карли Клос гола и прекрасна във Vogue Италия

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Карли Клос е на корицата и в прилежащата сесия на италианското издание на Vogue буквално гола, прекрасна и...

All fashion преди 12 години

Карли Клос гола и прекрасна във Vogue Италия

Карли Клос е на корицата и в прилежащата сесия на италианското издание на Vogue буквално гола, прекрасна и млада, и наистина много, много хубава.

Фотографската работа е на Стивън Мейзел, а самата сесия си има много подходящо име - Body by Kloss.

Най-хубавото в материала освен героинята му, е неговата разточителност. Много Карли, много Клос, много красота.

Самата Клос издава по повод сесията, че цели 6 месеца преди нея работи здраво с треньор. Личи си. От утре почваме и ние.

Виж цялата сесия тук>>

Ани Лейбовиц снима Лейди Гага за януарския брой на "Венити феър"



Когато чухме за тази смела колаборация, заредена с огромен заряд очакване в себе си, по тялото ни се разляха сладки тръпки, защото обожаваме мис Лейбовиц и умението й да разсъблича буквално и преносно едни от най-големите знаменитости.

Този път сме сигурни, че ще сме изненадани и то приятно от януарското предложение на "Венити Феър", защото ще видим изпълнителката в една изцяло различна светлина. Червена рокля и огромна шапка са само част от провокативните аксесоари, подбрани от Ани Лейбовиц за сесията, а друга задкулисна тайна е, че Гага си е позволила да се съблече изцяло в някои от кадрите.

Освен чудни снимки, в изданието вероятно ще открием и подробности около личния живот на Гага, както може би и дълбоки откровения, като например, че поп-дивата никога не е била обичана истински от мъж.

Тя споделя : "Единственото щастие, което познавам, са усмивките на хората, когато съм на сцената".

Ние пък познаваме щастието от интересните и креативни фотосесии, и се надяваме тази да е именно такава.  Чакаме с нетърпение любимия ни януари!

Сватбената рокля на модела Снежана Онопка



Роклята на Снежана Онопка е на Vera Wang, купена в Киев. Стои й изящно, напомня ни с нещо, макар и далечно на Кейт Мос като булка.



Харесваме също скромността, която обгръща церемонията и вестта за нея. Момичешки, щастливо, откровено Снежана разказва пред руските издания за това, че Коля е точният човек, че харесва родителите й и брат й и че я кара да се чувства много щастлива, а на тържеството са били едва 40 много близки хора.



Мило, сладко като мед. Дано са щастливи!

Алесандра Амброзио за зимното издание на MUSE Magazine



Огън и лед за прекрасната сесия с Алесандра Амброзио за зимното издание на MUSE Magazine. Много носталгично-футуристични са тези кадри и Алесандра стои прекрасно в тях.

Харесваме фотографът, чиято работа са кадрите - Чад Питман, както и стилиста - Мелиса Рубини. Но най-много харесваме Амброзио, въплащение на някаква странна, модерна амазонка с много огън в кръвта, много лед в сърцето... или обратното.

Виж цялата сесия тук>>


Чарлийз Терон в Gucci на 21-вите награди за независимо американско кино Gotham в Ню Йорк


Сн. W.E.N.N. Photos

Черно-бял контраст, злато и сребро, клъч от Alexander McQueen, красива, висока, изтънчена руса жена, която притежава истински холивудски блясък. Истината е, че роклята от пролетната колекция на Gucci с убийствено секси деколте стои вълшебно на Чарлийз върху изваяните й рамене, безкрайно дългите крака и стойката на жена, която знае особени тайни за съблазняване.

От прическата до кървавочервения педикюр актрисата е включена в листата на най-добре облечените дами по време на голямото събитие в Ню Йорк, а ние й даваме 10 по десетобалната за великолепното и елегантно присъствие. И не, не благодарение на Gucci, a изцяло на самата Терон.

More All fashion