Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Топ 50 на най-красивите българи за 2011-та година

Да бъдеш просто красив не е достатъчно! Защото привлекателността и очарованието, което носиш от успехите...

All fashion преди 12 години

Да бъдеш просто красив не е достатъчно! Защото привлекателността и очарованието, които носиш от успехите, постиженията или професионализма, са това, което одухотворява тази красота.

50 известни лица - 25 жени, 25 мъже, плюс златната възможност да гласуваш за своя най-красив, и после двама фаворити точно преди Коледа….Това очаква традиционната ни класация "Най-красивите българи" за четвърта поредна година.

И заедно с петицата, която закръгляме във ViewSofia, защото, припомняме, точно преди 5 години стартирахме нашия толкова емоционален и успешен проект, поредният ни избор на най-красивите българи за 2011-та се превърна в една добра равносметка на изминалата година. Отново се опитваме и се надяваме да успяваме в това да очертаем  точните критерии за това какво е красиво, какво е истински успех, кое е важното и кое одухотворява една личност,

Гласувай, защото точно в Коледния ден твоят глас ще определи най-красивите българи за 2011-та.



А иначе, този декември, тържествено навършваме и предстои да отбележим своите пет зрели, кръгли години, както вече се похвалихме.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.