Следва

Зад кулисите на Пирели 2012 с Кейт Мос, Мила Йовович, Наташа Поли и Изабели Фонтана от Марио Соренти

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Манекенката Hailey Clauson застава пред обектива на Catherine Servel и резултатът е тази корица. Косата изглежда...

All fashion преди 12 години

Корицата на списание „W” Корея за декември 2011

Манекенката Hailey Clauson застава пред обектива на Catherine Servel и резултатът е тази корица.

Косата изглежда мокра и неоформена, а странното нещо, което е поставено върху главата на манекенката… просто не виждаме смисъл, въпреки че прилича на много неща едновременно, но най-много на индианска украса за глава.

Позата излъчва известна досада и леко отегчение, например от екипа фотографи и стилисти в мързелив снимачен ден.

А това, въпреки че подсъзнателно вероятно ще ни накара да си купим списанието, на съвсем съзнателно равнище ни притеснява.

И животните вече с модни блогове



Блогът на тази котка не е стартирал през последната седмица, но витае усилено по новинарските страници именно в този период.

Когато суетата се прехвърли от стопанин на четириного, започва да бие на гавра с извратен привкус и ни става жал за добичето, поне на нас.

Все пак нещата, дори и в модата, изискват мяра и умение да спреш навреме. Пледираме за това.

http://thefashionkitty.com

Забраниха реклама на бельо на Маркс и Спенсър, била твърде сексуално провокативна 



Забрана за реклама на бельото на веригата Marks & Spencer от този месец, ни накара да се замислим дали светът е полудял или наистина сме станали много чувствителни на тема секс? Красивата рекламна визия на популярния бранд е с "твърде агресивно сексуално послание", според световните рекламни стандарти и затова следва да бъде ограничена. Според нас пък, и позата, и дантелените чорапи, и момичето са една повече от прекрасна комбинация, защото все пак не се рекламират картофи или макари, а гащи, сутиени и чорапи. А да си гол, бидейки облечен и обратното всъщност е една от основните функции на женското бельо.

Жалбите, подадени срещу този кадър били от майки, които се притеснявали от факта, че крехката психика на децата им ще пострада, щом зърнат тази секси жена?! Ми много крехки, бе, тези психики.

Целомъдрието е добродетел, на която е препоръчително да учим децата си, но когато живееш в комерсиален свят и се нагаждаш към него ежечасно, не е ли това лицемерие, и то от най-тъпия вид?!

Лейди Би и ужасяващата визия, промотираща новия й клип



Всъщност думите тук са излишни, но нека се аргументираме все пак:

Лейди Би и новата й визия потресаващо смесват стиловете поп-фолк, кънтри и брит-рок с елементи от кукленска визия. Страшното е в детайлите, но не само. Ноктите само по себе си също са учебникарски пример какво значи грозно. В прессъобщението не се казва чия е стилистичната работа по случая, но всъщност по-добре да не знаем.



Новата колаборация между дизайнера Maurice Ohayon и Manish Arora



Vogue, Paris ни показа на страниците си новата колаборация между дизайнерa Maurice Ohayon и Manish Arora и създаването на колекция за пролет-лято 2012 - деним. Моделите са с 3D апликации, много цвят и ефектни рисунки, но на нас ни идват малко в повече.

Огненото червеното море, разлято върху двата крака, наситено с риби в пъстри цветове, като десен по-скоро ни плаши, отколкото да ни релаксира, каквато е идеята на джинсите.
Риск, риск, но и от него боли глава.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.