Следва

Мистър Фини и светът надолу с главата от Лаурентин ван Оранйе

Кой ще бъде X Factor?

Ние си имаме фаворит за финала на Х Фактор, само дето няма да кажем кой...

Events преди 12 години

Ние си имаме фаворит за финала на Х Фактор, само дето няма да кажем кой.

Вероятно и ти имаш, и понеже шоуто на Нова се получи, направиха го тържествено, пъстро, майсторски и с много пари, нормално идва и нашият въпрос дни преди финала.

А той е: Кой от останалите трима гласовити сладура ти е най-симпатичен и ти се иска да спечели?

Припомняме най-добрите, в посока, обратна на възрастовата йерархия:

Александра

Секси мадама на 30, която освен магнитното въздействие, което има върху Мага, нейния ментор в шоуто, за когото се чудим как издържа да не я събори още там, на сцената, толкова отчайващо желаещ е погледът му, привлича и останалите мъжки апетити с дълги крака, хубаво дупе и богати извивки и чудесно гримирано от Слав и компания много фотогенично лице.

По отношение на пеенето, на нас ни харесва, Сани е съвсем очевидно много музикална, с хубав секси тембър и доста опит.

Само че не можем да се отървем от чувството за еднаквост във всичките й изпълнения, които звучат приятно, но като прекопирани.



И въпреки апелите на журито през цялото състезание за лична трактовка на участниците, когато пеят даденото чуждо парче, според нас на Александра не й се получава съвсем. Иначе е много симпатична.

Рафи



Тази жилка има толкова талант, насъбран във вероятно 155-те си сантиметра, че както се казваше в един стар виц "като си стъпи на него, става метър и деветдесет". Бургаското арменче пее, танцува, флиртува и подскача толкова органично и майсторски на голямата сцена, че, като изключим изумителната прилика с щурчето от Пинокио, а може би точно поради нея, си е направо готова звезда.

Богомил



14-годишната изненада на шоуто, всъщност намери най-точното си определение от Васко Василев , който каза за него: "Ти си корекома на България. Ти можеш да бъдеш най-добрата стока за износ.". Факт, Богомил е музикална стока от най-чист вид - с много и подходящи качества, невероятно млада възраст, страхотен хъс и желание за усъвършенстване и доста предвидимост, която обаче може да бъде само полезна на продуцента, който се захване с него, ако реши. Боги е чудесен на бавните парчета, идеята за тийн-идол просто е написана на челото му, а и е хубав и мъжествен за крехката си възраст, което ще му е от безспорна полза напред във времето.

И така, ние си казахме почти всичко, а ти как мислиш? Кой е фаворитът ти, кой заслужава титлата?

Анкета

Кой заслужава титлата X Factor?

Кой е фаворитът ти, кой заслужава титлата X Factor?
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.