Следва

Да или Не? Таня Илиева за Даниел Восович

Trend Report: Оранжево

Ура за него - най-хубавото зимно нещо. И не е ли точно този моментът за едно цветно вдъхновение, с тайната идея...

All fashion преди 12 години

Честит първи сняг!!!

Ура за него - най-хубавото зимно нещо. И не е ли точно този моментът за едно цветно вдъхновение, с тайната идея да поразчупим твърде зимния релеф навън.

Зимата, и особено снежния й фон, са прекрасни за това да си доставим цветно удоволствие като облечем цветна дреха. В искрящ и весел тон, обичайно присъщ на хубавото време, в абсолютен противовес на черното, сивото и кафявото, които обичайно се носят наоколо в студа.

Този зимен сезон много предварително бе заявен като цветен от дизайнерите, като особено се акцентира върху стил и цвят на ръба на крещящото. В рамките на тази тенденция, тонът, който успя да заеме номер едно на цветовете за сезона е онзи, който се намира някъде на границата между портокалово-мандаринено-коралово-оранжевото. Или още тиквено-керемидено-червеникавото... изобщо онова шантаво оранжево, което прилича на слънце и носи много живот, още повече в рамката на пухкавия снежен град.

Вдъхновение в 12 кадъра, всички от ревютата Есен/Зима 2011/2012, в което всеки може да открие своята доза ярък цвят - от якичката около шията до всичко по теб.

Разкошно!

 

More All fashion