Следва

Изключителна находка във ViewSofia Shop - Секси кожен топ

Снощното “freak” шоу в X factor

Броени дни остават до големия финал в музикалното риалити X factor. Както вече знаеш, ти представихме кой е на...

All fashion преди 12 години

Броени дни остават до големия финал в музикалното риалити X factor. Вече представихме кой е на финала и колко симпатични всъщност са талантите, останали да се борят за първото място.

Несимпатично, и то крайно несимпатично, обаче ни се стори снощното решение на сценаристите на шоуто да поканят най-големите “издънки” или смешни, немузикални и меко казано странни участници, явили се на кастингите на предаването. Тяхната задача беше да открият концерта с коледна песен, а самото им представяне на сцената като начало на снощното предаване ни се стори всичко друго, но не и смешно.

Мари Колева, Десислава Божкова, Бисер Иванов и още няколко “таланта” представиха пърформанс от най-иновативни звуци, "уникална" хореография и сценично поведение. Хората не са виновни, че не могат да пеят,  и че природата не е била справедлива съвсем към тях, но експериментът, осъществен снощи на гърба им, цялата аудитория на предаване в прайм тайм да им се смее в ефир ни се стори малко излишно и ни напрегна ненужно.

Коледа е, трябва да сме мили и добри и състрадателни към ближния или поне по-снизходителни.



Радваме се поне, че никой не пострада, след като всички си спомняме феноменалното падане на Мари Колева по време на кастингите.

Горчивият вкус от снощи още е у нас, ако си гледал "шоуто" и ти, и си усетил нещо, сподели, какво е твоето впечатление? 

More from View Sofia

More All fashion