Следва

Спечели 40 продукта ROC за кожа чиста и красива като сняг

GÉNIFIQUE активатор на младостта от Lancôme

О, колко обичаме най-новите постижения на козметиката. Колко сме доволни, че екипи от можещи и знаещи не спират да измислят фантастични продукти с етикети „самочувствие”, „красота”, „младост”,...

Hair преди 12 години

О, колко обичаме най-новите постижения на козметиката. Колко сме доволни, че екипи от можещи и знаещи не спират да измислят фантастични продукти с етикети „самочувствие”, „красота”, „младост”, „блясък” и така. Продуктите стават все по-добри, все по-приятни и все по-красиви. Нивото обичайно надхвърля очакваното, а ефективността се превръща в основен критерий.

Като хора, които много държим на тези неща, ние обожаваме да откриваме най-добрите продукти, в момента на тяхното появяване на пазар, а още повече харесваме момента, в който, вече преминали през теста на нашия опит, те могат да бъдат предложени на вас, читатели и почитатели на високия клас и качеството.

Сияйната кожа и заличаване на следите от годините не са само мит и легенда, а реален факт. Подкрепен безупречно и за пореден път от френската козметична линия Lancôme.

Горди сме да споделим новината, която направи деня ни – на пазара вече е юбилейно то издание на един от продуктите, който така и не намери заместител на нощното ни шкафче - Genefique Youth Activator.

От лансирането на продукта през 2009 година, той получава над 100 международни награди,а милиони вълшебни шишенца са продадени. Вдъхновен от науките, изучаващи ефективността на гените и тяхното проявление, Genefique Youth Activator прави огромен пробив - идентифицира протеините, които са „виновни” за младата кожа.

Ефективността на продукта, неговата тайна, се състои в активна съставка, която стимулира Каликреин 7 - протеинът, който отговаря за блясъка на кожата. Благодарение на този протеин, кожата поддържа баланса и естествено се ексфолира, но с времето, ефективността му намалява… Genefique Youth Activatorпредотвратява точно този възрастово обусловен дефицит!

Влюбихме се от пръв поглед в юбилейната опаковка от 50 мл, пресъздаваща симбиозата между лукс и наука. Продуктът е подходящ за всякакъв тип кожа, за всякаква възраст и несъмнено е нашето ново бижу, с което не мислим да се разделяме.

В продажба ще бъдат пуснати едва 50 000 бройки за световния пазар. А как само обичаме лимитираните серии!
 
 

More from View Sofia

More Hair