Следва

Sensibio H2O най-нежният мицеларен разтвор, иновация на BIODERMA

Спечели 40 продукта ROC за кожа чиста и красива като сняг

Добре сме си научили уроците по съвършенство и знаем, че пътят към самочувствието минава първо през хубавата...

Hair преди 12 години

Добре сме си научили уроците по съвършенство и знаем, че пътят към самочувствието минава първо през хубавата, добре нахранена кожа. А Снежко само ни напомни, че освен мек кашмирен пуловер, заслужаваме да се наградим и с качествена козметика, която да ни осигурява ежедневния комфорт.

Точно по този повод ние ще ти подарим изключителната грижа за лицето на Roc за една бяла и чиста Коледа, ако ти ни споделиш Как поддържаш кожата си в най-студените месеци точно в пет или може би в десет много важни стъпки. А ако имаш тайна рецепта за хубава кожа до живот, напиши ни и нея, защото следва да я споделим с всички останали.

Пиши смело на [email protected] с тема на писмото “ROC” и остави име, фамилия, години и местоживеене.

Не една и две, а цели 20 от вас, чиито специални грижи или съвети за хубава кожа през зимата ще публикуваме на страниците на ViewSofia, ще спечелят по 2 топ продукта на ROC.






Единият се казва MULITCORREXION RADIANCE ENHANCER MAKE-UP REMOVER в опаковка от 200ml. Става въпрос за вълшебно мляко за почистване на грим, което освен, че се грижи за зрялата кожа и перфектно отстранява грима след тежък ден, ти дава и перлен блясък, заради копринените частици в съдържанието на продукта. Има и ексфолиращ ефект, благодарение на натриевия лактат, и хидратантни свойства, благодарение на глицерина.

Вторият се казва Raides Filler Roc и е направо незаменим за малките бръчки около очите, както и за такива около устата. Действа като коректор, запълва ги почти незабавно. в неговата формула има ретинол, който е този агент, който всъщност работи в дълбочина и за дългосрочен ефект! Хиалуроновата киселина работи в посока на моменталния ефект на запълване.  Клинично тестван е. Чудесна алтернатива на опасния ботокс, ако наистина се притесняваш от бръчките.

Сподели ни тайните си навици за копринено мека кожа и ще имаш шанс да се възползваш от вълшебните способности в продуктите на Roc да разкрасяват и подмладяват.

Чакаме те до 19 декември.

More Hair