Следва

Уикенд Стрийт Стайл вдъхновения

Значението на елегантността: Sandro Paris - В основата на френския шик

Когато се насочиш към поредната шопинг обиколка, взимаш пример от най-добрите в тази област. А кой друг диша...

All fashion преди 12 години

Когато се насочиш към поредната шопинг обиколка, взимаш пример от най-добрите в тази област.

А кой друг диша мода 24 часа в денонощието, ако не французите?

Прословут е френският шик, и достижим, като разумно инвестираме в класически кройки, великолепни материи, които надрастват модните течения, а заедно с тях и времето.

Никоя разходка до Париж не би била напълно завършена без да разгледаш тайните съкровищници на вечно елегантните французойки – магазините на култовите френски лейбъли, около които не се вдига толкова медиен шум, но са най-горещата точка за шопинг за всички познавачи на добрия стил.


Евелин със семейството си

SANDRO е името на бутика, възникнал преди почти три десетилетия, в сърцето на Франция. Днес е покрил почти 140 страни по целия свят, а окото към детайла на Евелин, неговата създателка, прави всяка следваща колекция специална. Вдъхновението си Евелин Шетри черпи от улицата, като наблюдава жените и напипва пулса на желанията им. Това е и обяснението за популярността на SANDRO.

Цените, в този случай са по-високи, в сравнение с обичайните заподозрени източници, от които попълваме с basic, но разликата е осезаема, още щом кожата ни усети великолепието на платовете и съвършените кройки.

Именно там се крие цялата философия – в простотата и скритите детайли, върховен лукс, заслужаващ всеки лев, вложен в него, без да залитаме в крайности.



Цените варират от 70 евро за тениски и стигат до 300 евро за палта, но не бива да изпитваш гузна съвест – тези дрехи ще служат всеотдайно и дълго на стила, вписвайки се добре, където и да ги вмъкнеш. Ние бихме се облекли от глава до пети, а сме сигурни, че и ти ще се увлечеш по тях много бързо.



Разгледай зимната им колекция, а наличности можеш да откриеш в net-a-porter.com или най-добре директно от Париж!

В една поредица сме селектирали най-добрите марки, които създават фундамента на гардероба, върху който надграждаш стила си.

More All fashion