Следва

Уикенд Стрийт Стайл вдъхновения

Значението на елегантността: Sandro Paris - В основата на френския шик

Когато се насочиш към поредната шопинг обиколка, взимаш пример от най-добрите в тази област. А кой друг диша...

All fashion преди 12 години

Когато се насочиш към поредната шопинг обиколка, взимаш пример от най-добрите в тази област.

А кой друг диша мода 24 часа в денонощието, ако не французите?

Прословут е френският шик, и достижим, като разумно инвестираме в класически кройки, великолепни материи, които надрастват модните течения, а заедно с тях и времето.

Никоя разходка до Париж не би била напълно завършена без да разгледаш тайните съкровищници на вечно елегантните французойки – магазините на култовите френски лейбъли, около които не се вдига толкова медиен шум, но са най-горещата точка за шопинг за всички познавачи на добрия стил.


Евелин със семейството си

SANDRO е името на бутика, възникнал преди почти три десетилетия, в сърцето на Франция. Днес е покрил почти 140 страни по целия свят, а окото към детайла на Евелин, неговата създателка, прави всяка следваща колекция специална. Вдъхновението си Евелин Шетри черпи от улицата, като наблюдава жените и напипва пулса на желанията им. Това е и обяснението за популярността на SANDRO.

Цените, в този случай са по-високи, в сравнение с обичайните заподозрени източници, от които попълваме с basic, но разликата е осезаема, още щом кожата ни усети великолепието на платовете и съвършените кройки.

Именно там се крие цялата философия – в простотата и скритите детайли, върховен лукс, заслужаващ всеки лев, вложен в него, без да залитаме в крайности.



Цените варират от 70 евро за тениски и стигат до 300 евро за палта, но не бива да изпитваш гузна съвест – тези дрехи ще служат всеотдайно и дълго на стила, вписвайки се добре, където и да ги вмъкнеш. Ние бихме се облекли от глава до пети, а сме сигурни, че и ти ще се увлечеш по тях много бързо.



Разгледай зимната им колекция, а наличности можеш да откриеш в net-a-porter.com или най-добре директно от Париж!

В една поредица сме селектирали най-добрите марки, които създават фундамента на гардероба, върху който надграждаш стила си.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.