Следва

Изключителният Hold&Gloss Spray на Label.m без аерозол е приятелят на косата за новогодишното парти

Sensibio H2O най-нежният мицеларен разтвор, иновация на BIODERMA

Изключителен продукт, признават за дегримиращия разтвор на BIODERMA всички, които разбират от добра козметика за лице....

Hair преди 12 години

Изключителен продукт, признават за дегримиращия разтвор на BIODERMA всички, които разбират от добра козметика за лице.

Удивително ненатрапчив като консистенция, мирис или кой знае колко технологична опаковка, мицеларният разтвор Sensibio H2O е ненадминат продукт на френската компания BIODERMA, чиято почистваща сила е многократно доказана и доста различна от типичните очаквания за почистващ продукт.

Много от нас продължават, вероятно поради инерцията, да използват старомодните методи за демакиаж като сапун и вода, но освен че кожата остава замърсена, или поне не напълно почистена при този стар прийом, може да се получи и раздразнение, включително „боцкане” в очите. Мицеларният разтвор, за разлика от традиционната комбинация с вода и препарат, е невероятно щадящ и също толкова ефективен, подходящ е за всякакъв тип кожа, дори и най-чувствителната, а новаторската му формула почиства в дълбочина.

Разработен още през далечната 1995 година, мицеларният разтвор става най – продаваният и предпочитан продукт за почистване както на милиони жени по света, така и на топ-гримьорите.

Ние също няма да скрием любовта си към този продукта. Факт е, че той има свойството да те печели от втората вечер буквално. Кожата благодари мигновено и не спира през целия период на използването му, който за една опаковка е повече от месец.

В какво се крие силата му? В т.нар. мицеларни микрочастици, достатъчно мощни, за да се справят с всякакъв грим и замърсяване, и достатъчно нежни, за да се използват всекидневно върху кожата. Продуктът е подходящ за употреба и сутрин, и вечер.

Това е единственият дегримиращ разтвор, който няма нужда от изплакване след употреба. Лосионите, маслата, мокрите кърпички, тоалетните млека са продукти, които изискват задължително измиване на лицето след почистване.

Когато използваме мицеларен разтвор, а не вода, са нужни два памучни тампона, напоени със Sensibiо, което го прави и доста икономичен.

Замърсяванията и себумът остават още в първия памучен тампон, а повторното приложение оставя върху кожата тънък бариерен слой от водни молекули и естери на мастните киселини.

Добре е да припомним и старото, но златно правило за почистване на кожата - никога да не правим опити да изсушаваме мазната кожа с агресивни продукти с алкохол, защото това води до още по-мазна кожа, провокиряйки кожата да възвърне „нормалното” си състояние, отделяйки повече мазнина. Разбирането, че е подходящо да се използват продукти, съдържащи алкохол или спирт за почистване на мазна и акнеична кожа е много погрешно. В мицеларните продукти на BIODERMA не са използвани никакви алкохоли, и те са абсолютно подходящи за почистване на проблемни кожи.

Мицеларният разтвор е революционно откритие, което е подходящо за всеки тип кожа и за всички възрастови категории.

Изключително мека почистваща формула, която не дразни очите, тонизира и действа противовъзпалително.

BIODERMA
е вече 20 години лидер в хигиената за чувствителна кожа и изобретател на мицеларната технология.

Sensibio H2O e номер 1 по продажби в цял свят, а през 2010 година печели приза на Българския фармацевтичен съюз „Продукт на годината”.

Горещо препоръчваме, ако все още не си попадала на този продукт, веднага изтичай до близката аптека, защото сме сигурни, че ще го заобичаш.
 

More Hair