Следва

Красотата на красивото. Блясъкът на чистия ум

Изложба „ЕТНО” на списание EVA

До 22 декември можеш да избереш чудесен коледен подарък на близки и приятели сред прекрасните фотографии...

All fashion преди 12 години

До 22 декември можеш да избереш чудесен коледен подарък на близки и приятели сред прекрасните фотографии от изложбата „ЕТНО” на списание EVA.

Изложбата се намира в кафе-галерия ФотоСинтезис на бул. Васил Левски 57 в София и има за цел да набере средства в подкрепа на фондация „За Нашите Деца” за създаване на Детска къща.

Плановете на фондацията са в къщата да бъдат настанени изоставени новородени деца с тежки увреждания, за които няма шанс да бъдат настанени в приемни или осиновителни семейства.

В изложбата са включени 23 фотографии, в които екипът на EVA е уловил различните хора, които живеят в България - каракачаните на събора им край Сливен, староверците от Казашко и българомохамеданите от Рибново.

Идеята на проекта е светът на модата с неговата мания по екстравагантност и различност да влезе в диалог с естествените си вдъхновители - хората, които са „екстравагантни“ и различни по исторически или етнически причини.



Цялата сума от продажбата на всяка една от снимките ще отиде за каузата на фондация „За Нашите Деца”. Фотографиите са налични в различни размери и могат да бъдат разгледани на този линк. При желание да поръчате снимки можете да се свържеш с фондацията на тел.0884 196 076 и e-mail:[email protected].

ЦЕНИ:
Размер 70/100 см - 300 лв.
Размер 50/70 см - 200 лв.
Размер 35/50 см - 100 лв.
За повече информация:

www.detebg.org

Или на EVA.bg>>
 

More from View Sofia

More All fashion