Следва

Портрет на една лейди

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Независимо, че скептиците ще кажат, че снимките са прекалено обичайни, такива, каквито сме гледали много пъти...

All fashion преди 12 години

Марио Соренти и неговите голи музи за календара на Пирели

Независимо, че скептиците ще кажат, че снимките са прекалено обичайни, такива, каквито сме гледали много пъти през годините, а други директно ще заявят, че кадрите приличат на реклама на парфюм с, примерно, десетгодишна давност, ние няма да спрем да се радваме на тази съвършена гола естетика в черно-бяло от Марио Соренти.

Разликата от предишни години в календара на Pirelli за 2012, е именно пълната голота в 25-те кадъра, като моделите до един са снимани на фона на природни красоти, сякаш току-що събудили се от сън, нежни, замечтани и ужасяващо красиви.

Работа, която можеш да гледаш дълго, без това да ти натежи. Удивително красиво.

Виж още снимки>>

Portrait of a Lady




Изключителни 6 снимки в една мини-серия, наречена Портрет на една лейди, разкошно постижение на Уолстрийт джърнъл, в която Джоан Джулиет Бук, Клариса Дамримпл, Джизу Харири и Дейл Ларока, всички на възраст между 55 и 65, позират за снимки в портретен размер. Еманация на зрялата женственост, украсена от скъпоценни бижута с огромна стойност, още по-значима заради красивото описание на жените, които ги носят, включително някои малки тайни, които ти се иска да откраднеш тайно за себе си, като тази да смесиш мъжки Ив сен Лоран с Шалимар на Герлен и това да е само и единствено твоят парфюм.

Не бяхме се сетили. Жестоко!

Виж всичките 6 кадъра>>

Lancel на 135 години



Ужасно се радваме на традициите в модата. Особено когато са 135-годишни. Прелестно парти в Париж, в обновения бутик на марката на Шанз-Елизе и с много красиви гости ознаменува юбилея в една красива вечер, украсена от сюрреалистичен диван в стила на Дали и бяла мечка с корона на главата - символа на френската марка. Много красота без излишен кух блясък, точно както се очаква от френски първенец в областта на лукса.

Жалко, че кризата затрудни, надяваме се временно, представителството на Lancel в България, за София е важно да
има в магазините си най-добрите екземпляри, даже само от чисто естетична гледна точка.

Виж още снимки от партито>>

Ревюто на Prada в Токио



Ревюто в Токио на Prada за представяне на колекцията Пролет/Лято 2012 заслужава специално внимание не само заради изключителната ултраженствена колекция /в която не знаем кое повече обожаваме - бижутата, дължините, принтовете или всичко/, но и заради майсторството в самото представяне, декора, организацията. Японците имат редкия талант да умея да ценят.

Представяме си какво е било после на партито, във вечерта на 6-ти. Гъсто вълнение, изтъкано от благодарност, възхищение и готовност за много поръчки. Това е Токио. И по-точно Прада в Токио.

Лимитирана серия обувки Fratelli Rossetti




Лимитирана серия от само 200 чифта. Как да не ти се прииска да се пребориш за тях. Почти снежни, с много лек нюанс на слонова кост, тези Fratelli Rossetti са дизайнерско произведение на Джордж Ескивел, и от дата 10 декември се продават в избрани магазини в Милано, Брюксел, Париж и Ню Йорк. Дали ще ги възприемем като личния си реверанс към Снежанка или просто като най-добрия приятел на кашмирените си чорапи, или ще сложим ударението на безспорната им отличителност след морето от черни обувки на всеки коледен коктейл, е въпрос на лично усещане. Красотата им, обаче, е генерално понятие.

More All fashion