Анкетата на ViewSofia: Колко ще похарчиш за Коледа?

Време е за списъците с покупки, за отмятането на всички важни имена и техните тайни или съвсем ясни желания, за...

Време е за списъците с покупки, за отмятането на всички важни имена и техните тайни или съвсем ясни желания, за подготовка на трапезата или пък на отдавна планираното новогодишното пътуване, а може би за лично нашата си стилистична подготовка за празниците.

Да се подготвим с много красива рокля, още по-прекрасни обувки, съвършено бельо или мечтан парфюм.
Каквото и да е, времето е празнично, разточително и такова, на каквото не му отиват много пазарлъците и пестеливостта.

Анкета

Колко си предвидил да похарчиш за Коледа

Коментари: 3

C
Cherissa (2011/12/13 / 13:41)
Не искам да се замилсям колко изхарчих този месец за подаръци за мен и близките, защото ме побиват тръпки (успокоява ме само, че всичко беше от намаленията). От друга страна изпратих колети и картички на всички, които обичам и това е най-хубавото! Разликата с предните години е съществена, защото не живея вече в България (за съжаление) и мога да си позволя почивка до Шотландия и Париж. Давам си ясната сметка, че миналата година дори не съм мечтала затова.
M
Manuelcheto (2011/12/12 / 23:22)
Харченето съм го отложила за януари, понеже този месец изскочиха десетки неща. Ще заложа на по-обикновени дрехи, разнообразени с аксесоари (имам си сигурен източник на ръчно направени нещица) и, моят фаворит, фигурални чорапогащи (грозна дума, между другото :D ). С какво е по-различна тази година... С това, че новото жилище изиска своите жертви, но си заслужаваше. И че все пак мога да зарадвам себе си и най-близките си, дори и да не е както подобава :)
Елена (2011/12/12 / 16:13)
Аз лично ще се вместя до около 300 лева за празниците, но то е защото няма да пътувам тази година и защото съм на гости на Коледа. Иначе е невъзможно за толкова. По принцип обаче освен подаръчета малки за близките, ще си отделя поне 150-200 лева за едни хубави обувки на себе си:). Иначе разлика от миналата година има и тя не е на добро, за съжаление.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.